Instell AS – Utstiller nr. 150 på plass
30. juni 2017
DEVI full av forventninger til Eliaden 2018
18. august 2017

Beckhoff med siden 2008

Beckhoff 2016

Beckhoff Automasjon AS på Eliaden 2016

Beckhoff  med siden 2008

Den Tønsbergbaserte bedriften Beckhoff Automasjon AS har vært med på Eliaden siden 2008 og er selvfølgelig også på plass i 2018.

– Eliaden er den arenaen som favner om automasjonsmiljøet i Norge. Her er potensialet stort og det er mer å hente, så jeg håper det er fullt fokus på å fylle opp nettopp dette området, sier daglig leder Einar Bråthen.

Planlegging
– Vi setter i gang planlegging på høsten 2017, rett etter at vi er ferdige med Aqua Nor som går av stabelen i august. På Eliaden 2016 fikk vi hederlig omtale.

Standen bruker vi å dele inn i områdene industriautomasjon og byggautomasjon. Vi kommer til å endre konseptet fra 2016 i  henhold til ny teknologi (Industri 4.0 og IoT).
Når konseptet er ferdig utarbeidet, meldes behovene inn til hovedkontoret vårt i Tyskland som sørger for bygging og montering.
Under Eliaden vil vi ha fokus på våre kunder og sørge for  full konsentrasjon på vårt stand personell samtlige dager. Det er også svært viktig for oss at standen ser ryddig og profesjonell ut.

De riktige besøkende
-Prioriterte kunder for oss er systemintegratorer, industri, forskning, utdanningsinstitusjoner, kraftbransjen (nettleverandører), vann og avløp, utbyggere av infrastruktur (Statens vegvesen etc). Bygg trenger også mer oppmerksomhet, både offentlig og privat.

For å få kunder innen disse segmentene bør Eliaden gå ut i ulike media og  synliggjøre alle bransjesegmenter.

Når det gjelder seminarene mener jeg vi utstillere i større grad kan bidra med innhold, og vi er i dialog med Eliadens administrasjon for å bidra til dette.

Produktnyheter
Det kommer produktnyheter i nær framtid. Et eksempel på det er en fullverdig PC på 82x82x40 mm

Markedet
Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?

Vi representerer en tverrfaglig plattform og det ser  veldig bra ut. Vi har siden vår start i 2010 som et norsk AS hatt vekst i omsetningen hvert eneste  år. Dette tror vi vil fortsette også fremover avslutter Einar Bråthen.