Fra fagbrev til ingeniør
24. januar 2017
Trår til med 400 m2 på Eliaden
26. mars 2017

Beste stand på Eliaden 2016

Krohne Instrumentation og J. S.Cock har fått prisene for beste stand
©Fotograf Audun Braastad

Beste stand på Eliaden 2016

Mens Krohne Instrumentation har fått prisen for beste stand på mer enn 50 m2, har J. S. Cock fått prisen for beste stand på mindre enn 50 m2.

Juryen, som er imponert over kvaliteten på mange av standene, har sett på utforming, kreativitet og oppmerksomhetsegenskaper, kommunikasjon av bedriftens profil, presentasjon av produkter og løsninger, service fra standbetjening, deres produktkunnskaper og kommunikasjonsevne og system for forarbeidet, kundeinvitasjoner, registrering og oppfølging.

Om Krohne Instrumentation sier juryen at selskapet har en innbydende visuell stand med stor oppmerksomhet på produktene.

- Med god oversikt er standen en godt egnet markedsplass. Den er lett tilgjengelig fra ulike vinkler. Samtidig rammer logoen i taket standen inn på en fin måte. Dessuten er betjening imøtekommende, profesjonelle og har god produktkunnskap.

I denne klassen får Elko og NorDesing hederlig omtale.

- Standen til J. S. Cock fanger raskt oppmerksomheten, sier juryen om selskapet, som fikk prisen for beste stand på mindre enn 50 m2.

- Logofarger er brukt gjennomgående, samtidig som standarealet er utnyttet meget bra. Måten produktene er presentert på gjør standen godt egnet som markedsplass. Standbetjeningen er både imøtekomne og har gode produktegenskaper. Standen representerer selskapet på en god måte.

I denne klassen får J. F. Knudtzen og Beckhoff Automation hederlig omtale.