Elektropod fra Nelfo
15. januar 2020
Elektroimportøren stiller ut på Eliaden for første gang
22. januar 2020

Cenika  til Eliaden 2020 midt i flytting og jubileum

Svein Tore Moe, CEO Cenika AS. Foto: Energiteknikk

Cenika  til Eliaden 2020 midt i flytting og jubileum

Vi har spurt CEO Svein Tore Moe hva er bakgrunnen for at de stiller ut på Eliaden 2020. – Eliaden er en svært viktig møteplass som vi har deltatt på hvert år siden selskapet ble etablert. Siden vi legger vår jubileumfest midt under Eliaden skal vi selvfølgelig  ha stand i år også. Vi er motstandere av at grossister/leverandører bruker Eliadedagene til egne arrangement og ikke deltar på Norges største bransjearrangement for elektrobransjen.

Vi har 15 års jubileum og skal markere dette på flere måter blant annet har vi leid 2. etg på Steen & Strøm under Eliadedagene. Rundt samme tidspunkt som Eliaden vil vi flytte inn i 7 000m2 helt nye lokaler ved Liertoppen. Så det blir en krevende vår hos oss i Cenika AS.  Allikevel er det helt uaktuelt for oss og ikke samtidig ha en stand på Eliaden, avslutter Moe.

Vi gratulerer med jubileet og ser frem til feiring på Eliaden 2020!

Om Cenika
Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen. Cenika tilbyr kostnadseffektive kvalitetsløsninger innenfor automasjon og elektroinstallasjon. De er i dag en del av Lifco konsernet som er på Nasdaq i Stockholm. Cenika ,med datterselskapene Hydal AS, Elit AS og Nordesign AS ble totalomsetningen på ca. 400 millioner i 2019. 

Deres visjon er å være Skandinavias største uavhengige elektroleverandør. Gjennom kompetanse, kvalitet og leveringsdyktighet, leverer de elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen til markedets beste priser. De utvikler, designer og produserer egne produkter under varemerket Centech som selges til kunder i det norske og europeiske markedet. .

Alle deres vern finnes i FebDok, komplett opptil 6300A og alt av dokumentasjon er iht. lover, forskrifter og normer som er lett tilgjengelig i nettbutikk.

Cenika holder til på Lierstranda ved Drammen og har ett hovedlager på ca 5000kvm. De leverer til hele landet gjennom  samarbeidspartnere og distriktsselgere.

https://www.cenika.no/