Ser muligheter med Eliaden i januar
22. april 2020
Nødlyssentral
Ny nødlyssentral fra Elotec
10. juli 2020

Delta på gratis webinar – Ny NEK700 lanseres 12. juni

Network switch and ethernet cables,Data Center Concept.

Delta på gratis webinar – Ny NEK700 lanseres 12. juni

12 juni vil den nye utgaven av standardserien NEK 700 – Informasjonsteknologi lanseres. Den nye utgaven har ikke bare gjennomgått en ordinær revisjon, men har vært gjenstand for omfattende endringer og det kommer flere nye kapitler. NEK og Nelfo inviterer til gratis webinar 12 juni kl 09 – 1100 for å presentere nye NEK 700. Meld deg på her. 

Ny utgave av NEK 700

12 juni vil NEK 700 serien komme i ny utgave. Hele serien har gjennomgått en omfattende revisjon. Den nye utgaven vil derfor by på en rekke betydelige endringer og flere nye kapitler. Man har også brukt mye tid på å gjøre språket lettere tilgjengelig slik at standarden blir mer lesevennlig. Standardserien NEK 700 er ledende for ekom-installasjoner og blir stadig brukt av rådgivende selskaper og installatører. I forbindelse med avtaler og forhåndsprosedyrer danner standarden et godt referansegrunnlag. Da blir det enklere å enes om innholdet i avtalen slik at partene er enig om hva som skal installeres og hvordan.

Gratis webinar

I samarbeid med Nelfo vil NEK arrangere et webinar 12. juni som går igjennom de viktigste endringene i NEK 700. Webinaret vil være gratis og du vil få presentasjoner av:

Christer Varan – Fagsjef for ekom i NEK

Svein Roar Jonsmyr – NKOM og leder av ekom-komiteen

Jon Steinar Sjøvik Hanstad – Tekniske direktør i Nelfo

Leif Aanensen – Administrerende direktør i NEK

Melde deg på webinaret kan du gjøre her.

Les mer om ny NEK700 på NEK sine hjemmesider.