Byggherrenes scene
1. juni 2018
Eliaden senker prisene – vil ha hele bransjen med
21. mars 2019

Eliaden 2018 – en stor suksess

Foto: Audun Braastad

Foto: Audun Braastad

Eliaden 2018 – En stor suksess

Eliaden 2018 ble besøkt av mer enn 19000 personer som fikk oppleve 12000 m2 med stands av meget høy kvalitet presentert av 298 utstillere. 

Det ble arrangert 56 seminarer pluss en rekke mindre foredrag – alt med høy kvalitet og med meget stor oppslutning. Kvaliteten på utstillingen har aldri vært bedre enn i 2018, og Eliaden kan måle seg i kvalitet med de største messene i Europa.

Stor oppslutning om seminarer og foredrag
Kompetanse og ny kunnskap er det viktigste innhold på Eliaden. Det er lagt ned mye ressurser både fra oss som arrangør, utstillerne selv og samarbeidende organisasjoner for å skape et bredt tilbud av seminarer og foredrag. Det var derfor svært gledelig å se smekk fulle seminarrom og ståplasser ved de åpne scenene på dag 2 av Eliaden. Særlig populære var seminarene om: Solstrøm og lagring, elbillading, Byggherrenes scene, Kunstig intelligens og fremtidens industri. Bare lanseringen av ny NEK 400 samlet over 700 deltagere på onsdag.

Åpningskonferansen – Norge Europas fremtidslaboratorium
Ove Guttormsen, Nelfo direktør og styreleder i Elektroforum pekte på at det ligger et stort markedspotensial for elbransjen i den omleggingen samfunnet står overfor, innenfor alt fra elproduksjon og distribusjon til smarte bygg og byer, smart industri og elektrisk transport. Maritime og marine næringer blir også et viktig marked, i tillegg til lokal energiproduksjon og lagring, konstaterte han.
– Når vi ser på utstillingene her ute i hallene, ser vi tydelig at fokus i stor grad er vridd fra produkter til løsninger.

Eliadesjefen gleder seg over fornøyde utstillere
298 utstillere mobiliserte virkelig for å gjøre Eliaden 2018 til den beste «ever»:Produkter, løsninger og tjenester ble presentert på flotte stands av engasjerte og dyktige fagfolk, sier prosjektdirektør Svein Arnesen.

Kåring av beste stands
Tradisjonen tro var det kåring av beste stands. I klassen over 50 kvm vant Elko AS og i klassen under 50 kvm stakk Plejd AB av med prisen. Hederlig omtale av stand gikk til Eaton, DEFA AS, Leteng AS, Theben AG.

Eliaden 2020
Arbeidet mot Eliaden 2020 har allerede startet. Vi ønsker velkommen til Eliaden 26. – 28. mai 2020!