Delta på gratis webinar – Ny NEK700 lanseres 12. juni
25. mai 2020
Nødlyssentral
Ny nødlyssentral fra Elotec
10. juli 2020

Her skulle vi hatt fulle hus i tre hele dager til ende

Prosjektdirektør Svein Arnesen ser frem til Eliade-åpning i 2021

Her skulle vi hatt fulle hus i tre hele dager til ende

For første gang arrangeres ikke Eliaden som planlagt. 26. – 28. mai  skulle vi åpnet dørene for besøkende, utstillere, spektuakulære stands, nye kunder, åpningskonferanse, givende fagseminarer, business og mingling. Det er både trist og rart at vi bransjefolk ikke skal møtes, dette hadde vi gledet oss så masse til.

Nå har koronaepidemien satt en effektiv stopper for vårens vakreste elektrotekniske eventyr.  – Det var veldig spesielt og vemodig å besøke tomme haller på Norges Varemesse i dag sier Eliadensjef Svein Arnesen. Som hele Norge og resten av verden har vi måttet forholde oss til smittevernregler og utsettelse var det eneste alternativet. Helse går foran messe.

Mer enn 250 utstillere og 20000 besøkende skulle satt farge på messehallene på Norges Varemesse i disse dager, men sånn ble det ikke. Det eneste som er seg likt er været, sola skinner alltid under Eliaden dagene.

Våre fantastiske utstillere har  stilt opp og står bak oss av flytting av arrangementet i denne veldig spesielle perioden . Eliaden 12. – 14. 2021 blir en kick-start på 2021!
Vi ser frem til å fylle hallene med utstillere og besøkende i januar 2021!