Eliadens utstillere støtter flytting av Eliaden
29. mars 2020
Eliaden ønsker god påske!
8. april 2020

CTM Lyng positiv til Eliaden i januar

Terje Lillemo, adm. dir i CTM Lyng

CTM Lyng positive til Eliaden i januar

Administrerende direktør hos CTM Lyng Terje Lillemo ser positivt på at Eliaden er flyttet.

Hva er det mest positive med at Eliaden utsettes til januar 2021?

– Når messen blir satt i januar vil det gi oss enda bedre mulighet til å følge opp leads etter messen, da det ikke er sommerferie rett etterpå, forteller han.

– Får det noen konsekvenser for dere at Eliaden er flyttet?

– Ja, det gjør det jo. For det første har vi brukt mye ressurser på å arbeide med utvikling av stand og produkter. Vi designer og lager egne produkter som vi pleier å lansere på Eliaden annethvert år. Det viktigste for oss er at lanseringen av nyhetene, som skulle komme på Eliaden, går som planlagt. Vi skal nemlig lansere de nye produktene uansett før sommeren, så det kan jo tenkes at det blir litt færre nyheter på Eliaden neste år, fortsetter han.

– Det er nå viktig at alle forsøker å gjøre det beste ut av det og vi har full forståelse for at messen er flyttet. Vi var et av de selskapene som ønsket en rask avgjørelse på dette. Vi tenker at januar er en bedre måned, da bransjen har litt agurktid på den tiden av året, og håper at dette reiser en større diskusjon om permanent flytting av tidspunkt for Eliaden, avslutter han.

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av smarthus, sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering og lys og varmestyring for alle typer bygg, kjent under merkevarene mTouch®, mKomfy®, Microsafe® og Centrol®.

Hovedkontoret ligger i Vanvikan hvor administrasjon, produksjon, logistikk og distribusjon er plassert. Avdeling for produktutvikling og salg/marked ligger i Klæbu i Trondheim kommune, hvor også Adm.Dir. sitter.