Eliaden utsettes til januar 2021
20. mars 2020
CTM Lyng positiv til Eliaden i januar
31. mars 2020

Eliadens utstillere støtter flytting av Eliaden

Kjetil Kaldestad, administrerende direktør i ELKO

Kjetil Kaldestad, administrerende direktør i ELKO

Eliadens utstillere støtter flytting av Eliaden

 

Eliaden flyttes til 12 – 14 januar 2021. Utstillerne er helt enige i utsettelsen, og tar det som en utfordring.

Vi har spurt noen av utstillerne som er påmeldt Eliaden om hva de tenker om at messen er utsatt på grunn av coronaviruset. Først ut er ELKO.

Kjetil Kaldestad administrerende direktør i ELKO forteller hvordan de omstiller seg nå som Eliaden er utsatt til neste år.

– Vi støtter beslutningen fullt ut, og ser frem til en flott Eliade i januar 2021. Det beste med avgjørelsen er at bransjen ikke bidrar til at flere risikerer å bli smittet av coronaviruset. I tillegg kom avlysningen relativt tidlig, så vi kan prioritere rett og bruke våre ressurser optimalt i en krevende periode, forteller han.

– Får det noen konsekvenser for dere at Eliaden er flyttet?

– Vi så frem til å presentere en rekke spennende nyheter på Eliaden. Dette må nå gjøres på andre måter, og i stor grad digitalt. Det er en spennende utfordring for oss, og vi håper alle kunder følger oss på digitale kanaler i disse tider. ELKO fyller i år 75 år. De som følger oss i sosiale medier vil se noe av det ELKO har gjort i disse årene, og hva vi nå fokuserer på, sier Kjetil Kaldestad.

– Vi sparer et par godbiter til januar, men vår nye storsatsing ELKO Smart blir lansert i markedet før den tid. ELKO Smart er vår nye løsning for hjemmet med åpen protokoll med kjent ELKO-kvalitet. I denne porteføljen vil det komme flere nyheter fra lansering og frem mot Eliaden. Til slutt vil jeg få oppfordre bransjen til tett samarbeid og god dialog i denne perioden. Og til å ta et tydelig samfunnsansvar. Så ser vi frem til Eliaden 2021, avslutter han.