#eliadenutstiller Gylling – Kvalitet siden 1912

#eliadenutstiller Gylling – Kvalitet siden 1912

Lodding er en viktig del av det å lage batteripakkene som kundene til Gylling etterspør. Camilla og Kenneth er noen av ekspertene hos Gylling sørger for å holde teknikken vedlike, og re-sertifiserer seg derfor jevnlig. Foto: Gylling

-Vi er ledende innen batteriteknologi i Norge, så vi kommer til å presentere det vi holder på med på det feltet. Det blir spesielt fokus på utvikling og tilpasning til applikasjoner for private bedrifter og det offentlig innen ulike industrier, forteller markedsansvarlig, Anja Reiler.

I mars 2021 åpnet Gylling Produksjon AS dørene sine. De er en del av Gylling-konsernet og deltar på Eliaden standen. De er et produksjons- og produktutviklingsselskap som holder til på Hurum i Asker. Nå er Gylling i den unike situasjonen at vi kan hjelpe kunder helt fra ide og design til ferdig prototype eller med en serieproduksjon. Det er vi de eneste i Norge som kan, så dette ønsker vi å løfte frem under Eliaden 2022.

Hvorfor har dere valgt å bli med som utstiller på Eliaden?

Eliaden er et sted der vi møter hele bransjen og vi tenker at det er en veldig naturlig arena for oss å delta på. Til daglig har vi kontakt med grossistleddet, men her vil vi også treffe installatører, konsulenter og andre aktører. Vi synes det er spesielt gøy å presentere nye produkter og løsninger direkte til aktuelle kunder. Vi synes også det er hyggelig å hilse på konkurrentene våre, og holde oss oppdatert på hva de holder på med.

Har dere noen nyheter/produkter på gang dere kan røpe?

Elektroavdelingen vår har en del nye produkter som vi ikke kan røpe så mye om enda. Men det vi kan si, er at vi lanserer nye produkter fortløpende, og Eliaden er et godt sted å få vist disse til så mange som mulig.

Hva gjør dere for å invitere inn deres kunder og samarbeidspartnere til Eliaden?

Vi kommer til å fortelle kunder og samarbeidspartnere at vi er på Eliaden og at vi gjerne møter dem der. I tillegg bruker vi egne nettsider, månedlige nyhetsbrev og andre sosiale medier for å informere om at vi skal delta på Eliaden.

Hvor viktig er den faglige delen/seminarene?

Den faglige delen er helt klart viktig for oss. Vi sitter på en unik kompetanse på flere områder som vi ser at kan være nyttig for andre. Energilagring i hus er et høyaktuelt tema som vi følger nøye med på. Dette er et marked hvor vi ser både muligheter og utfordringer.

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?

Vi jobber med mange store prosjekter, men dessverre så er flere av disse hemmelighetsstemplet, i hvert fall inntil levering, så vi kan ikke fortelle så mye om dem. Det jobbes nå parallelt på med to av de største prosjektene i Gylling Teknikks historie. Det vi kan røpe er at begge prosjektene omhandler smartbatteri med kommunikasjon. Vi håper at vi får mulighet til å vise frem dette på Eliaden.

Om Gylling 
Foto: Gylling Teknikk

Gylling Teknikk AS holder til på Rud i Bærum, med lager og 22 kunnskapsrike medarbeidere. De tilbyr kvalitetsprodukter innen to hovedsegmenter.

Batteri
Gylling har spesialister på batteriløsninger til telecom, maritimt og subsea, i tillegg til off-grid strømløsninger og hjelpemidler. De  jobber med offentlige og private kunder.

Elektro
Gylling har et bredt spekter av kvalitetsprodukter innen lys- og tidsstyring, releer, kontraktorer, lockout og merkesystemer. De har også lydsystemer for innmontering i tak og vegg.

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.