Provida Varme til Eliaden
5. februar 2020
Deltar fordi Eliaden er landets største industrisamling
17. februar 2020

En av Norges fremste teknologer er nå klar for Eliaden

Tarjei Vassbotn, en av Norges fremste teknologer

«Tarjei Vassbotn klar for Eliaden 2020»

En av Norges fremste teknologer klar for Eliaden 2020

Tarjei Vassbotn,  en av Norges fremste teknologer er nå klar for Eliaden den 26. mai.
– Industrien har de siste årene hatt en revolusjonerende utvikling. Vassbotn sitt foredrag vil engasjere og inspirere uavhengig av hvilke bransje du jobber i sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Tarjei Vassbotn har de siste 5 årene ledet Googles globale Internet Of Things-satsning mot utviklere fra Silicon Valley. Han leder i dag produktstrategien til Disruptive Technologies som lager verdens minste trådløse sensor og har vunnet flere priser og kunder i inn- og utland.

Tarjei er en av få som ikke bare kan snakke om digitalisering, men som tidligere også har ledet flere store digitaliseringsprosjekter med stor suksess. Hans foredrag omtales som inspirerende, motiverende og forståelige, spesielt for de som ikke har en teknisk bakgrunn.
Han har er medforfatter av boken «Teknologien endrer samfunnet», holder foredrag over hele Norge og underviser i Master i Digital Strategi og Ledelse på NTNU.

På Eliaden den 26 mai får vi høre om «Det Neste Store – Internet of Things: Hva er det og hvilke muligheter gir det deg?»

Tingenes Internet eller Internet of Things: Av mange spådd å bli en av de neste store teknologiske gjennombruddene. Foredraget tar det med på en underholdende reise gjennom: Hva er det? Hva betyr det for meg? Hvilke muligheter åpner det? Hvordan kommer jeg igang? Hvor stort blir det? Når kommer det?