Eliaden senker prisene – vil ha hele bransjen med
21. mars 2019
Eliaden-utstiller WAGO har levert prefabrikert styringsteknologi på The Hub
12. april 2019

ERCO Lighting AS til Eliaden 2020

«

ERCO Lighting AS til Eliaden 2020


Den tyskeide familiebedriften ERCO ble grunnlagt i 1934 og har 55 selvstendige partnere og salgs-organisasjoner i 55 land.Vi har tatt en prat med Magnus Hatlemark, Sales Manager i Norge om Eliaden 2020.

Godt i gang
-Eliaden er en av de viktigste møteplassene for fagfolk innen elektro og belysning, og ERCO ønsker å knytte tettere bånd med disse. Etter Eliaden 2018 startet planlegging av vår deltagelse på Eliaden 2020.

Selve messekonseptet utarbeides av hovedkontoret i Tyskland. Vårt mål med Eliaden 2020 er å treffe potensielle kunder, så plassering av standen er viktig.Standen skal også være spennende og innbydende for å tiltrekke seg folk.

ERCO satser stort I forbindelse med Light+Building i Frankfurt noen måneder tidligere, så disse nyhetene vil bli presentert på Eliaden også, sier Hatlemark.

Markedet
Markedet for ERCO Lighting sin del er positivt og vi har flere store prosjekter på gang. Vi vil trekke frem det Nye Nasjonal Museet på Vestbanen, hvor ERCO holder på å levere alt utstillingslyset. Museet åpner juni 2020.

Ønsker flere belysningsleverandører
-Vi ønsker at belysningsmarkedet fremmes på Eliaden og ser at det kan være positivt hvis flere lysleverandører er med som utstillere, selv om det er konkurrenter, avslutter Hatlemark.

www.erco.com