Schneider Electric på #smartere stand på Eliaden
24. mai 2018
Byggherrenes scene
1. juni 2018

Snorlaus – fornøyd Eliade-debutant

Andreas Myreng Iversen (t.v.) og Rune Hushovd i nettverksleverandøren Snorlaus er godt fornøyd med debuten på Eliaden. Foto: Laila Sandvold Macdonald

Andreas Myreng Iversen (t.v.) og Rune Hushovd i 
Snorlaus er godt fornøyd med Eliade-debuten
Foto: Laila Sandvold Macdonald

Fornøyd Eliaden-debutant

Snorlaus, som leverer trådløse nettverksløsninger, debuterte på Eliaden i 2018.

Godt fornøyd
Rune Hushovd og Andreas Myreng Iversen fastslår at det er den beste messen de har deltatt på.
– Vi er fornøyd med både plasseringen i hallen og besøket på staden. Det er også veldig kjekt å møte kunder dom vi tidligere kun har snakket med på telefon, sier Hushovd.

Trådløst nettverk siden 1999
– Snorlaus har levert trådløst nettverk siden 1999. Det som gjør at våre løsninger skiller seg ut, er at vi tar oss av alt det tekniske. Blant nyhetene vi presenterte på Eliaden, var aksesspunkter for både innen- og utendørs installasjon. Elektrikeren trenger kun å installere aksesspunktet. Alt er ferdig konfigurert. Dessuten tar vi oss av alt det tekniske. Vi leverer slike aksess-punkter til både boliger og næringsbygg.

For grisgrendte strøk
– Vi tilbyr også punkt til punkt-forbindelser. Dette er spesielt aktuelt i grisgrendte strøk, der det ikke er fiberkabel helt frem til huset. En slik løsning kan sende trådløst over strekninger på inntil 20 km, med hastigheter på inntil 700 Mb/s.

– Vi har også løsninger for kameraovervåking. Vi leverer ferdige pakker som kun skal monteres. Disse løsningene passer eksempelvis på byggeplasser. Med et slikt kamera kan byggeprosjektet følges via en nettportal.

– Kommer Snorlaus tilbake på Eliaden i 2020?
– Selv om vi skal ta en evaluering, tror jeg det er veldig sannsynlig at vi kommer tilbake.