Deltar fordi Eliaden er landets største industrisamling
17. februar 2020
Norges største møtested for belysningsbransjen
2. mars 2020

IBMs innovasjonsdirektør klar for hovedscenen på Eliaden

Inovasjonsdirektør i IBM Thomas Anglero

Innovasjonsdirektør i IBM Thomas Anglero

IBMs innovasjonsdirektør klar for hovedscenen på Eliaden

Kommer vi til å miste jobbene våre til roboter? Innovasjonsdirektør for IBM Thomas Anglero påpeker at dette allerede har skjedd- men at fremtiden er lys når det gjelder morgendagens arbeidsliv. Anglero er et av trekkplastrene på hovedscenen under Eliaden 2020.

Eliaden er glad for at vi har fått Thomas Anglero som et av våre trekkplaster på hovedscenen i C-hallen på Norges Varemesse den 26. mai 2020.

Thomas Anglero, som til daglig har sitt virke som innovasjonsdirektør i IBM, setter fremtiden i perspektiv vedrørende det mange lurer, tror og bekymrer seg over med fremtidens digitalisering og robotisering.

Anglero er litt bekymret over nordmenns risikoaversjon når det gjelder å ta i bruk kunstig intelligens og andre nye verktøy.

  • Selv om nordmenn elsker teknologi og de mulighetene som åpner seg på bakgrunn av den er ikke Norge alltid førstemann ut til å ta i bruk det nyeste . Men når nordmenn ser at andre bruker det og lyktes med det er de raske til å hive seg på karusellen , forteller IBMs innovasjonsdirektør

Gamle jobber erstattes med nye

– 65 prosent av de som starter på skolen i år, kommer til å jobbe med noe som ikke eksisterer i dag. Våre barn kommer til å vokse opp med kognitiv teknologi rundt seg på alle kanter. Deres innsikt kommer til å forandre hele verdikjeden til selskaper.

Anglero er spent på hvordan millennials-generasjonen vil utnytte den nye teknologien. Suksesskriteriene for å lykkes i fremtidens arbeidsliv er lærevillighet og evnen til å tilpasse seg en arbeidsplass i endring.

– Min generasjon vokste opp med platespillere. Dagens unge vokser opp med mobilteknologi. Neste generasjon vil absorbere kognitiv teknologi. Tenk på alle mulighetene det gir. De kommer til å finne svar på ting vi ikke engang ante at vi lurte på, sier Anglero

Trollbinder publikum
Thomas F. Anglero en foredragsholder utenom det vanlige, med sterk energi, omfattende kunnskap og en unik evne til å fange og holde på publikums oppmerksomhet. Han er innovasjonsdirektør i IBM Norge og ekspert på innovasjon og trender. Amerikaneren er en av de mest ettertraktende foredragsholderne i Norden. Angleros foredrag tar for seg disrupsjon, kulturutfordringer knyttet til kunstig intelligens, og hvilke effekt denne revolusjonen har på mennesker, samfunn og business. Han har bakgrunn som innovasjonsdirektør i Skatteetaten, og grunnlegger av WiHood. En profesjonell og kunnskapsrik foredragsholder som leverer med unik entusiasme og tilstedeværelse.