Ny giv for energi på Eliaden 2016
13. mai 2015

Lederskifte i Eliaden

Svein Hjelmås (t.h.) overtar som prosjektdirektør for Eliaden etter Nils-Erik Magnell
©Fotograf John Petter Reinertsen

Lederskifte i Eliaden

1. november i år overtok Svein Hjelmås som prosjektdirektør for Eliaden. Han har variert salgsbakgrunn både fra elektrobransjen og telekom. De siste to årene har han vært salgsansvarlig i Nelfo.

Hjelmås hadde også en sentral rolle i Eliaden 2014. Derfor er det ingen nybegynner som overtar ansvaret for bransjens viktigste møteplass.

Nils-Erik Magnell, som er direktør for marked og produktutvikling i Nelfo, har vært ansvarlig for Eliaden siden 2002.

- Det er naturlig for Eliaden at nye koster overtar. Samtidig er det et ønske om at jeg arbeider mer med Nelfo-relaterte aktiviteter. Den nye Eliade-sjefen har både kunnskap og vilje til å ta Eliaden videre. Jeg er overbevist om at dette vil ha en positiv effekt for messekonseptet.

Svein Hjelmås gleder seg til å starte i stillingen som Eliade-sjef.

- Å møtes ansikt til ansikt blir stadig viktigere i dagens digitale verden. Med 16 000 besøkende er Eliaden er stor fagmesse i Norge. Det kan hele bransjen være stolt av. Vi er svært opptatt av å videreføre tradisjonene og det gode arbeidet som er gjort. Den raske teknologiutviklingen krever fornyelse for å løse nye utfordringer. Her skal vi snu hver stein for at både utstillere og besøkende skal få enda mer utbytte av Eliaden. Jeg gleder meg til å ta skikkelig tak i denne utfordringen.

- Hele den elektrotekniske bransjen nyter godt av å ha en møteplass som Eliaden, sier styreleder Trygve Østmo i Elektroforum.

- Eliaden bidrar til at bransjen i regi av bransjeorganisasjonene som står bak Eliaden, arbeider aktivt med både næringspolitikk, utdanning og rekruttering. Dette er også viktige elementer i videreutviklingen av Eliaden.

Stiftelsen Elektroforum, som står bak Eliaden, er eid av Elektroforeningen, Energi Norge, IFEA, Nelfo, Norsk Industri og Rådgivende Ingeniørers Forening.

Pressebilder

1. november i år overtok Svein Hjelmås som prosjektdirektør for Eliaden. Han har variert salgsbakgrunn både fra elektrobransjen og telekom. De siste to årene har han vært salgsansvarlig i Nelfo.