Lederskifte i Eliaden
4. mai 2015
Stiller med 150 m2 på Eliaden
13. mai 2015

Ny giv for energi på Eliaden 2016

Kloke hoder planlegger nytt energiområde. Svein Hjelmås (Eliaden) og Thor Egil Johansen (Energi Norge)

Ny giv for energi på Eliaden 2016

- Vi gleder oss til nytt spennende energiområde på Eliaden. Med Energi Norge med på laget, lover vi nytt innhold på energisiden.

Mange nye koster på Eliadelaget legger opp til et nytt konsept for Eliaden 2016. Det blir både brød og sirkus innen fagområdene elektro, energi og industri.

Energisuksess
Thor Egil Johansen fra Energi Norge var en frisk pust inn til dagens Eliademøte. – Johansen er perfekt mann for oppgaven med sin entusiasme kombinert med elektrikerbakgrunn, tilsynsfortid og energimontasje før han begynte hos Energi Norge. Jeg har store forventninger til at hans bidrag på energiområdet vil bli en suksess i 2016, sier Svein Hjelmås.

Nytt innhold til Eliaden
Eliadedesjefen presenterte konseptskisse for energiområdet med mål for besøkende og utstillere under dagens møte i arbeidsgruppen. – Dette er et strålende utgangspunkt for å diskutere nye tanker og ideer for området. Nye teknologier, arrangementer og seminarer. Åpent miljø med servering og utstilte modeller. Ikke minst skal vi samle interesseorganisasjonene innen energi. Vi lokker dessuten med gratis stand for dem som ikke har produkter i fokus, som for eksempel miljøorganisasjoner. På den måten skal vi løfte energiområdet, forteller Hjelmås.

Energi Norge gløder
Thor Egil Johansen fra Energi Norge gleder seg til å samle bransjen på Eliaden: – Det blir spennende å samarbeide med elektrobransjen. Vi skal bruke det potensialet som allerede finnes på denne store og godt innarbeidede fagmessen. Sammen skal vi klare å få et tydelig energifokus, lover Johansen.

Hva er Eliaden?
Det er en stiftelse som arrangerer fagmesse innen elektro, energi og industri, som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm første uken i juni annethvert år. I 2014 deltok om lag 17000 besøkende og 300 utstillere. Cirka 2000 kursdeltakere nøt godt kompetansepåfyll under 70 seminarer og et ukjent antall fagpresentasjoner.

Pressebilder

– Vi gleder oss til nytt spennende energiområde på Eliaden. Med Energi Norge med på laget, lover vi nytt innhold på energisiden.