Ny oppdatering vedrørende Coronaviruset
10. mars 2020
Eliadens utstillere støtter flytting av Eliaden
29. mars 2020

Eliaden utsettes til januar 2021

Fagmessen Eliaden utsettes til januar 2021

Fagmessen Eliaden som var planlagt gjennomført i slutten av mai 2020 er utsatt til 12. – 14. januar 2021. Dette som følge av utbruddet av viruset Covid-19.

Styret i Elektroforum, som eier Eliaden, har besluttet å flytte Eliaden til januar 2021.

–      Vi har fortløpende vurdert situasjonen, og vi har hele veien vært klare på at helserisiko kommer først. Hele den elektrotekniske bransjen tar ansvar for å hindre mer smitte av Covid-19. Vi er stolte over å være en del av en bransje som er i beredskap, og som er med på dugnaden for å hindre at flere blir rammet, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Eliaden som skulle nå nye høyder i mai med mange utstillere innenfor belysningsbransjen, nye utstillere fra utlandet og mange spennende store og små utstillere fra Norge som ikke har vært med før er nå derfor besluttet flyttet.

–     Arrangementet vil bli like spektakulært i januar. Vi som arrangører er selvsagt skuffet, vi hadde håpet på en sosial møteplass med faglig påfyll for alle i bransjen nå i mai. Det som er helt sikkert er at vi skal komme styrket ut av dette, og lage en like stor og flott arena i midten av januar neste år, sier prosjektdirektøren.

Utstillere blir kontaktet av arrangørene i løpet av kort tid på e-post og telefon.

–       Vi er i full gang med å kontakte utstillerne våre, som betyr så mye for arrangementet. Vi vet de har gledet seg til å møte bransjen med kampanjer, aktiviteter og nye produkter. Det som er gledelig er at vi ikke avlyser Eliaden, vi flytter arrangementet til januar 2021. Vi tror utstillerne kommer til å oppnå målene sine med messen likevel, sier Svein Hjelmås, som er utstilleransvarlig for Eliaden.

Til utstillere:

Mange av dere er kontaktet pr telefon. De som ikke er kontaktet foreløpig, blir kontaktet i løpet av kort tid. Hvis det er behov for kontakt før det, send epost til Svein Hjelmås svein.hjelmas@eliaden.no eller Svein Arnesen svein.arnesen@eliaden.no . Kontaktinformasjon ligger på www.eliaden.no

For pressen:

Ta kontakt med prosjektdirektør Svein Arnesen på telefon: 93 26 26 66 eller presseansvarlig Andreas Steenbuch Mathismoen på telefonen: 96 86 96 96 / Mathismoen@gmail.com