Oppdatering vedrørende Coronaviruset
6. mars 2020
Eliaden utsettes til januar 2021
20. mars 2020

Ny oppdatering vedrørende Coronaviruset

Norges Varemesse avlyser alle arrangementer ut april 2020

Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut april. Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses. 

– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse.

-Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Hagen.

Norges Varemesse vil i perioden samarbeide med kommuneoverlegen og andre aktuelle instanser. Norges Varemesse ønsker nå ikke å spekulere i om perioden senere vil kunne bli utvidet.

Følg Norges Varemesse her

-Med bakgrunn i at Norges Varemesse har avlyst alle arrangement og aktiviteter ut april, ser vi oss nødt til å utsette Markedsmøtet 12. mars. Per i dag skal Eliaden i slutten av mai gå etter planen, men vi følger rådene fra FHI og hva Norges Varemesse gjør i tiden fremover, sier Prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.