Eliaden – stedet for morgendagens leverandører og løsninger!

Nyheter fra Eliaden

En av Norges største fagmesser

Vel blåst Eliaden 2018! Her fylte 300 utstillere 3 haller og de besøkende kunne velge blant mange spennende seminar.

Du kan enkelt finne utstillerne fra Eliaden 2018 under fanen «finn utstiller». Nå er vi igang med planleggingen av Eliaden 2020 hvor målet er å tilby deg som besøkende en spennende messe med flotte utstillere og gode seminarer. Følg oss videre! Her legger vi ut nyheter jevnlig.
Hold deg oppdatert på siste nytt med Eliaden Nyheter

24. mai 2018

Schneider Electric på #smartere stand på Eliaden

Fokus på standen hos Schneider Electric vil være på dagens mest populære løsninger: smartere elbillading for små og store ladeanlegg samt smarte tavler og komponenter.
23. mai 2018

Hvor smart kan et bygg bli?

Lys og temperatur kan styres etter værmeldingen. Elbiler bidrar til lagring av energi. Sensorer og funksjoner er trådløse. Sensorer kontrollerer hvem som er i bygget og hvor de befinner seg.
2. mai 2018

Sett av datoene

I løpet av de par siste årene er konseptet Industri 4.0 blitt en realitet. Utviklingen av digitalisering er nå kommet så langt at en rekke bedrifter har realisert store deler av mulighetene teknologien gir.
24. april 2018

Byggherrenes scene

29. mai inviterer Integra, Grønn Byggallianse, VVS-Foreningen, NGBC og Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) til dialog med byggherrer og leverandører av tekniske løsninger.
19. april 2018

Bli med!

Tirsdag og onsdag blir det oktoberfest fra 17:00 til 19:00 på Eliaden! Innerst i hall D dekker vi opp til vassekte Oktoberfest i mai! Det blir servering av pølser og øl og vi har eget ompa-orkester – nemlig Oslo Blaaseorkester!
9. april 2018

Kunstig intelligens og fremtidens industri