Godt utgangspunkt for Eliaden 2018
26. april 2017
Utstiller nr. 100 på plass!
16. mai 2017

Øker standarealet på Eliaden 2018

Med en stand på 160 m2 er Elko klar for Eliaden 2018.
©Fotograf Knut Randem

Øker Standarealet på Eliaden

- Vi er meget godt fornøyd med deltakelsen på Eliaden 2016. Derfor har vi allerede meldt oss på arrangementet i 2018

- Da øker vi også størrelsen på standen til 160 m2, sier storkundeansvarlig Baard-Espen Hanssen i Elko.

- De siste årene har det til tider vært så mange besøkende på standen at vi ikke har hatt muligheten til å betjene alle. Det er ikke bra. Vi trenger rett og slett mer plass, samtidig som vi også kan presentere flere produkter.

- Vi merket oss grepene som ble tatt på Eliaden 2016. Blant annet var opplegget med en egen hall for leverandører som selger over grossist meget bra. Dessuten synes vi den utvidete åpningstiden fungerte bra. Det må markedsføres enda sterkere neste år. Også Eliade-appen var en positiv nyvinning.

- Kurs, foredrag og seminarer er en viktig del av Eliade-konseptet. Mange besøkende bruker dette tilbudet til oppdatering. Her er informasjonsopplegget rundt hvor og når arrangementene blir gjennomført for dårlig. Vi forventer at dette blir bedre neste år.

- Hva må til for å få flere og riktige besøkende til Eliaden 2018?
- Det er lurt å beholde mye av konseptet for 2016. Samtidig tror vi det kan gi effekt å bytte messedagene fra tirsdag-torsdag til eksempelvis onsdag-fredag. Mange som kommer langveis fra kombinerer messebesøk med en tur til hovedstaden. Som nevnt er også kurs, foredrag og seminarer viktig for å trekke de rette besøkende til messen. Her må det være trykk.
- Selv om det alltid er behov for optimalisering, kommer vi neste år til i hovedsak å følge opplegget fra Eliaden 2106.

Vi ”never change a winning team”.
Hansen lover også produktnyheter. - Aldri en Eliade uten produktlanseringer, sier storkundesjefen, som fastslår at det er et sug i markedet etter mer tekniske, innovative og brukervennlige løsninger. Derfor vil vi ha stor oppmerksomhet på Elko Smart Home.