INTIN viser «Smarthus Arkitekten» på Eliaden
4. februar 2020
En av Norges fremste teknologer er nå klar for Eliaden
7. februar 2020

Provida Varme til Eliaden

Daglig leder i Provida Varme Bjørn Erik Hansen

Provida Varme til Eliaden

Det Tønsberg-baserte selskapet har jobbet spesialisert med infrarød varme i snart 6 år.
Vi har tatt en prat med daglig leder Bjørn Erik Hansen.

.

Høy kvalitet

-Vi fokuserer på terrassevarmere av meget høy kvalitet, med ytelse og effekt som tåler norsk forhold. Her var et hull i markedet, med liten eller ingen fokus på å levere kvalitet og ikke minst effekt.
Siden det er kaldt her oppe i nord er proffbransjen, elektrikere og installatører viktige for oss. De leverer kvalitet og trygghet til sine kunder, noe som passer godt med våre verdier.

Vi har løsninger for alle behov, store som små. Så uansett om det er en liten balkong, en stor terrasse  eller en restaurant har vi produkter som passer.
I tillegg kan vi som en kunnskapsbedrift i større grad gi råd til både installatør og sluttkunde på hvilket produkt de bør velge, og komme med forslag til montering.

Infrarød varme
I dagens marked er vi vant til vanlige panelovner og gjennomstrømningsovner som både brenner støv og skaper svevestøv og tørr luft. Dette er som kjent ikke sunt for inneklimaet.

Vi jobber isteden med infrarød varme til både bolig og næring.
Enkelt forklart er infrarøde varmepanel lukkede panelovner som avgir infravarme, den samme behagelige varmen som vi får fra solen. Dette gir en lun, jevn og stabil varme som ikke føles tørr eller er ubehagelig. De skaper heller ikke svevestøv.

I tillegg sparer man 30-40% strøm i forhold til vanlige panelovner.

Jeg har selv astma og allergi, og har fått en helt annen hverdag etter at vi installerte lukkede panelovner og infravarme gjennom hele boligen.
Modellene og mulighetene er mange; alt fra «normal» montering, til takmontasje for å få varme ned til gulvet, eller man kan få modeller i form av varmespeil, håndkletørkere o.l.

Europa bruker dette i stor grad og i Frankrike selges det flere lukkede panelovner enn vanlige gjennomstrømningsovner.

Dette er nå på full fart på vei inn i Norden, selv om vi her på berget er skeptiske til nyheter, sier han med et smil.

Eliadedeltakelse
-Vi ønsker å vise frem produktspekteret vårt, og vise frem nyheter. Vi har stor fokus på fagmiljøet og sammen med våre forhandlere skal vi levere kvalitet i alle ledd.
I tillegg har vi et tett og nært samarbeid med Berggård Amundsen og Norgeseliten.
Vi startet planlegging av Eliaden 2020 straks vi meldte oss på. Vi ønsker oss en åpen messestand hvor interesserte kan se, ta, føle og kjenne på produktene våre, og få en uforpliktende prat med oss. Vi skal lage miljøer som viser eksempler på produktene i bruk.
Det blir også produktnyheter, så kom å besøk oss på Eliaden!

Kan du gi noen tips og triks til en vellykket messedeltagelse?
Det er mange ting som skal på plass for å få en vellykket messe. Det kommer an på de som jobber på messen, og de besøkende og hvor mottakelige de er. Derfor er det viktig for oss utstillere å ikke være for mye «på», men være profesjonelle i alle ledd, møte interessenter og kunder på deres premisser, og sist men ikke minst: være positiv!

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?
-Markedet er veldig positive til ute-produktene våre. Vi har blitt veldig godt mottatt, og vi får mange tilbakemeldinger på at man har ventet på denne type produkter som vi leverer.

Så Eliaden er viktig for oss slik at vi får vist produktene våre til de vi virkelig vil samarbeide med.

Vi sees på Eliaden!