Hvilke muligheter kan sikre, hurtige og samarbeidende roboter gi norsk industri? (NFEA)

Hvilke muligheter kan sikre, hurtige og samarbeidende roboter gi norsk industri? (NFEA)

jun
Åpen scene ved Nelfo-stand i hall C -

Møt Haris Jasarevic, daglig leder i Future Then AS og Norges Industrihelt 2018.

  • I dette innlegget kommer vi til å se på hvor lett det er å implementere og installere coboter på egen hånd, samt samspillet mellom coboter og operatører, og utfordringer knyttet til sikkerhet i motsetning til tradisjonelle og dyre løsninger. Hva skal til for å få et eierskap til disse løsningene og hvilke fordeler får vi ved å sette opp coboter selv?
  • Haris Jasarevic har bakgrunn fra næringsmiddelindustri hvor han har ledet ulike digitaliserings- og automatiseringsprosjekter med tanke på fabrikksystemer og robotisering, og har tidligere blitt kåret til Norges Industrihelt i 2018 for jobben han gjorde med robotisering og digitalisering av fabrikken til Brynild i Fredrikstad. Haris har en master innenfor robotikk og underviser robotikkfaget på Høgskolen i Østfold ved siden av jobben som daglig leder for Future Then AS. Hos Future Then er Haris ansvarlig for leveranse av inspeksjonssystemer med maskinsyn og prosjektledelse innenfor robotisering. Haris er også en av lederne for digitale robotsystemer som automatisk beregner prognoser og utfører produksjonsplanlegging for produksjonsbedrifter ved hjelp av maskinlæring.

NFEA gir deg deg innblikk i de viktigste teknologitrendene innen ulike tema som robotisering, digitalisering og sikkerhet.

Utenom seminarene håper vi å se deg på vår stand. Besøk oss på stand C01-11 – rett ved siden av Åpen Scene i Hall C