Nesten 11 000 m2
28. oktober 2019
Elektropod fra Nelfo
15. januar 2020

Gleder seg til Eliade-debut

Fra venstre: Per Sjømoen - daglig leder, Torgeir Kaarvann Dahl – produktansvarlig video, Joachim Tofthagen – forhandleransvarlig

Fra venstre: Per Sjømoen – daglig leder, Torgeir Kaarvann Dahl – produktansvarlig video, Joachim Tofthagen – forhandleransvarlig

Gleder seg til Eliaden-debut

Stagelab AS er en norsk distributør av lyd-, lys-, AV- og sceneteknisk utstyr, debuterer i år som utstiller på Eliaden.

-Vi har økt vårt fokus på forhandlersalg. Defor er det naturlig for oss å delta på Eliaden i år. Vår erfaring er at en stor del av AV-installasjonene i Norge blir gjort av de lokale elektrikerne. Vi ønsker derfor å tilby de gode produktene til riktig pris, sier daglig leder Per Sjømoen som gleder seg til messe i mai.

 

Video

LED-vegger øker sin markedsandel innenfor flere segmenter og Stagelab representerer det anerkjente merket InfiLED som tilbyr produkter til alt fra store møterom til reklamebannere rundt sportsarenaer, og store innendørs og utendørs reklameskjermer. Stagelab har også agentur på Barco projektorer i Norge. Barco er viden kjent for sin bildekvalitet og har installasjons-projektorer fra 5.000 til 75.000 Ansi lumen.

Det er en sterkt økende trend med AV over IP installasjoner. Stagelab har agentur på det markedsledende japanske høykvalitetsmerket IDK i Norge. Som aktiv partner i SDVoE alliansen er IDK tidlig ute med utstyr som leverer visuelt ukomprimerte og stabile 4K bilder over fiber eller Cat6.

 

Lyd

– Vi har konkurransedyktige produkter til møterom og skole, sier produktansvarlig for lydprodukter hos Stagelab Asle Skårslette. Han gleder seg likevel mest til å fortelle om «high end» produktene fra Nexo.
-Nexo er godt etablert i Norge både på konsertscener og i auditorium, men på mindre installasjoner har vi et uforløst potensiale. Jeg mener at NEXO sin ID24 er den idéelle høyttaleren for best mulig gjengivelse av både tale og musikk i mindre rom, fortsetter han.

Partnerskap

-Vi skal selvfølgelig tilby gode produkter til riktig pris, men ambisjonsnivået vårt ligger først å fremst i å være en god partner for vår kunder. Hvis vi greier å sette de i stand til å påta seg installasjoner eller gjøre produktsalg de ellers ville gått glipp av føler vi at vi virkelig har lykkes, sier forhandleransvarlig Joachim Tofthagen hos Stagelab AS.

Har du et prosjekt du ønsker hjelp med før Eliaden eller har lyst til å avtale tid for å diskutere med oss på messen? Send en mail til joachim@stagelab.no