Alltid tilgjengelig
1. juni 2016
Alarm- og overvåkingsspesialisten
23. desember 2016

Står på egne ben

Erling Rønold Aas er på Eliaden blant annet for å synliggjøre at Mitsubishi Electric har etablert egen virksomhet i Norge
©Fotograf Knut Randem

Står på egne ben

- I 35 år har vi vært representert i Norge gjennom agenter. 1. januar i år etablerte Mitsubishi Electric egen virksomhet i Norge. I avdelingen for industriautomatisering er det åtte personer, forteller Erling Rønold Aas, som arbeider med salg.

- Vi er på Eliaden for å presentere produktspekteret og synliggjøre at vi har etablert egen virksomhet. Mitsubishi har både enkeltkomponenter og systemløsninger som spiller godt sammen. Våre kunder tar selv engineeringen.

- Vi har stor produktbredde på operatørområdet. Det tror jeg er en nyhet for det norske markedet. Blant nyhetene på Eliaden er to nye pls-generasjoner, en ny servoserie og en ny frekvensomformerserie. Dessuten har vi med oss mange av produktene kundene kjenner oss for fra tidligere.

- Responsen er bra. Mens det var litt lite besøk på åpningsdagen, var det meget bra i går.

– I 35 år har vi vært representert i Norge gjennom agenter. 1. januar i år etablerte Mitsubishi Electric egen virksomhet i Norge. I avdelingen for industriautomatisering er det åtte personer, forteller Erling Rønold Aas, som arbeider med salg.