Ny giv for energi på Eliaden 2016
13. mai 2015
Skal konkurrere mot verdens beste
15. mai 2015

Stiller med 150 m2 på Eliaden

150 M2. ABB er tilbake på Eliaden med en stand på 150 m2. Her er standen selskapet hadde i 2012.
©Fotograf John Petter Reinertsen

Stiller med 150 m2 på Eliaden

- Vi er tilbake på Eliaden 2016 med en stand på 150 m2. Her skal vi vise vårt brede produktutvalg på lavspenningsområdet, sier Ronny Micaelsen, leder for Lavspenningsprodukter i ABB Norge.

- Vi ønsker å finne ut om Eliaden kan bli den viktigste arenaen for å vise vår bredde og kvalitet i installasjonsmateriell rettet mot installatørbransjen. - Det er ingen automatikk i at vi deltar. Som alle andre arenaer må Eliaden fornye seg og være aktuell for å være attaktivt for sentrale aktører. Det er mange steder å vise seg frem. Derfor vurderer vi nøye hvor vi skal være fra år til år. Vi kan ikke være med på alt. Slik Eliaden 2016 er blitt fremstilt, blir dette en god arena for å vise vårt installasjonsmateriell.

- Messen er rettet mot installatøren, som er vår hovedmålgruppe. Det er denne klare innretningen som er bakgrunnen for at vi kommer tilbake. Erfaringsmessig gir Eliaden en god kontaktflate mot denne målgruppen. ABB skal være en støttespiller, partner og totalleverandør for installatøren, samtidig som vi ønsker at sluttbrukerne skal bruke kvalitetsmateriell og-løsninger. Vi tar også sikte på å få kontakt med rådgivende ingeniører, arkitekter og konsulenter, spesielt for løsninger til større, komplekse næringsbygg.

Godt marked for byggautomatisering
- Kommer dere med nye produkter på Eliaden neste år? - I vår bransje er innovasjon og ny teknologi for fremtidens løsninger viktig, med tanke på både design og smarte løsninger for større næringsbygg, tradisjonelle boliger og leiligheter. Vi lanserer nyheter jevnlig. Det er naturlig å forsøke å legge noen av lanseringene opp mot Eliaden neste år. Vi skal vise alt fra dimmere og sensorer til regulatorer og trådløse systemer.

- Hvordan er markedet for lavspenningsprodukter? - Det er veldig bra for byggautomatisering. Det er virkelig i skuddet. Her lanserer vi stadig nye løsninger. ABB er størst i dette markedet i Norden. Det skal vi fortsette med. Generelt er det stor interesse for byggautomatiseringsløsninger til både privatmarkedet og større, komplekse bygg. Kundene ønsker i stadig økende grad systemer som gir energieffektivisering og bedre komfort.

- For bolig- og hyttemarkedet kommer det løsninger på løpende bånd fremover. Her satser vi på konseptet Free@Home, som vi har store forventninger til.

Pressebilder

– Vi er tilbake på Eliaden 2016 med en stand på 150 m2. Her skal vi vise vårt brede produktutvalg på lavspenningsområdet, sier Ronny Micaelsen, leder for Lavspenningsprodukter i ABB Norge.