Åpningskonferansen
9. mars 2018
Kunstig intelligens og fremtidens industri
9. april 2018

Sol og opplysningsarbeid med STS

STS Solar Technologies Scandinavia AS

Sol og opplysningsarbeid med STS

Vi har tatt en prat med Trond Øines, medeier og med-grunnlegger av selskapet STS Solar Technologies Scandinavia AS. Øines har ansvaret for markedsaktivitetene og salg i selskapet.

Hvorfor har dere valgt å bli med også denne gang?

– Vårt primære satsningsområde er det profesjonelle installatørmarkedet og Eliaden er desidert den beste kanalen for å nå en stor del av denne bransjen. Vi satte også pris på det betydelige løftet som ble gjort på Eliaden 2016.

Planlegging og nyheter

Øien forteller at planleggingen startet i august 2017 og at messekonseptet  utarbeides sammen med deres europeiske samarbeidspartnere.
– Det blir noe helt annet enn i 2016. I år blir det mer rom for faglige diskusjoner og opplysningsarbeid. Vi kommer også til å lanseres en del nyheter som vil ha stor betydning for det norske markedet innenfor sol. Mye baserer seg på det norske regelverket og tilpasning til dette. Videre vil vi markedsføre tungt våre invertere for 3 das IT nett.

De viktige forberedelsene

-Det er viktig å forberede seg godt og starte planleggingen god tid i forveien og ha ansvarsfordeling og aktivitetsplanlegging under messen på plass. Mange av de beste forbindelsene gjøres ofte på kvelden i Oslo sentrum som følge av dagens besøk, så det gjelder å ha fullt fokus.

Hva må til for å få flere og riktige besøkende til Eliaden 2018?

-Vi tror innholdsrike kurs og seminarer vil være en betydelig suksessfaktor for Eliaden. Den faglige delen og gode seminarer mener vi betyr mye for å trekke beslutningstakere og motivert personell til Eliaden.

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?

-Markedet vi jobber i hadde en vekst fra 2015-2016 på ca. 400%. Det var forventet at markedet 2016-2017 vil vokse ytterligere 300%, og såfremt politikerne ikke endrer kurs fullstendig, vil denne veksten opprettholdes i 2017-2018 også.

Noen råd du vil gi oss som jobber med Eliaden 2018?
-Det er viktig å se utstillerne. Husk at det er de små i dag som er de store i morgen.