Nexans til Eliaden 2016
19. august 2015
NM-kvalifiseringen er i gang
1. februar 2016

Utstiller nummer 200 klar for Eliaden

Note Norge er utstiller nummer 200 på Eliaden 2016. Fra vestre Tone Søberg, Ola P. Aasheim, Katarzyna Jarza, Marit Mangerud og Anders Valberg

Utstiller nummer 200 klar for Eliaden

- Når Norges største fagmesse for elektronikk og elektroteknikk arrangeres rett utenfor stuedøren vår er det klart vi deltar. Dette er en unik mulighet til å markedsføre oss som den eneste elektronikkprodusenten i det sentrale Østlandsområdet, sier daglig leder Tor Martin Falken i Note Norge.

- Vi tilbyr prototyper, produksjon og logistikktjenester fra fabrikken på Kjeller, eller en av våre globale søsterfabrikker.

- Note Norge har lang tradisjonen med elektronikkproduksjon på Kjeller. Vi har ansatte med fartstid både fra Tandberg og nyutdannede. Kontinuerlig oppdatering og videreutvikling er kjernen i vår kompetansetenking.

- Vi utvikler oss sammen med våre kunder. I denne prosessen er vi spesielt opptatt av nærhet til kunden.

Eliadesjef Svein Hjelmaas fremhever at Eliaden 2016 er et bredt samarbeid mellom Nelfo, Energi Norge, Norsk Industri, IFEA, Elektroforeningen, Elektronikk Industri Foreningen og Rådgivende Ingeniørers Forening.

- Dessuten deltar flere av de store grossistene og leverandørene i planleggingen av arrangementet. Blant disse er ABB, Siemens, Elektroskandia, Onninen, Berggård Amundsen, Otra, Nexans, Devi Danfoss, Møre Trafo, Krohne, Endress Hauser, Elfa Distrelec, Otera, Nettpartner og Infratek.

- Drøyt seks måneder før Eliaden åpner på Norges Varemesse på Lillestrøm 31. mai neste år er det allerede solgt et utstillingsareal på mer enn 9 000 m2. Vi regner med tre fulle haller. Med denne utviklingen kan arrangementet neste år blir det største noen gang.

Pressebilder

– Når Norges største fagmesse for elektronikk og elektroteknikk arrangeres rett utenfor stuedøren vår er det klart vi deltar. Dette er en unik mulighet til å markedsføre oss som den eneste elektronikkprodusenten i det sentrale Østlandsområdet, sier daglig leder Tor Martin Falken i Note Norge.