BOS Power – en gigant i energimarkedet

BOS Power – en gigant i energimarkedet

Det er en økende avhengighet i samfunnet av kontinuerlig drift og en forpliktelse til å bidra med grønne, klimavennlige energiløsninger i den globale økonomien. BOS Power kan tilby løsningene som matcher disse kravene, sier Per Gunnarsson (Sales Manager i Sverige), Anette Samdal (Marketing Manager) og Arild Jensen (Sales Director). Foto:Totalmedia

Bertel O. Steen Power Solutions AS (BOS Power) har løsninger som sikrer energileveranser i et stadig mer elektrifisert samfunn. Under Eliaden viser selskapet fram både sine dieselaggregater for nødstrøm og BESS-løsninger.

BOS Power har hovedkontor i Bergen, opererer på 10 lokasjoner i hele Norden og er en del av Bertel O. Steen Group i Norge. Selskapet har 220 ansatte i Norden og omsetter for rundt én milliard kroner i de nordiske landene

Gjennom flere strategiske oppkjøp de siste årene, er selskapet tatt posisjonen som den ledende leverandøren nødstrøm-, UPS- og batterisystemløsninger for sikring av kritisk infrastruktur.

– Vi kan levere dieselaggregater fra de helt små og opp til 3600 KW i én maskin. Felles for alle, er at de er utviklet for maksimal effektivitet, kvalitet og bærekraft, forteller Arild Jensen, selskapets salgsdirektør i Norge.

– I mange bransjer må det være en sømløs og uavbrutt overgang mellom strømtilførselen fra nettet og aggregatet/batteriet, som vi har sikre løsninger for gjennom vårt DRUPS-system (Diesel Rotary Uninterruptible Power Supply).

Systemet består av et dieselgeneratorsett og UPS i samme enhet, som både tar seg av dine komplette nødstrømbehov, samtidig som den reduserer utslippene dine. DRUPS er alltid online og derfor klare til å sikre pålitelig kontinuerlig strømforsyning uavhengig av strømnettet.

– Dette er essensielt for å sikre kontinuerlig strøm til kritiske operasjoner eksempelvis ved sykehus, vedlikehold av drift i datasentre, produksjonsanlegg, energianlegg, telekommunikasjon, kontorbygg, flyplasser osv.

Viser også fram batteriløsninger

I tillegg til et «voksent» dieselaggregat, viser BOS Power viser fram også eksempler på sine BESS-løsninger på standen. Som leverandør av batterilagring, har de Rolls Royce som sitt hovedagentur.

– Batteriet er en nøkkelkomponent for å forbedre påliteligheten og lønnsomheten til mikronett og energisystemer. Og nå som «alle» skal ha solceller, er det nødvendig å kunne absorbere produksjonen med batterier.

Selv om selskapet kan vise til en eksepsjonell vekst de siste årene, stopper det ikke nå, understreker han.

– Nei, nå går vi for den eneste millionen i årlig omsetning. Vi bygger kompetanse og forbedrer oss litt hver eneste dag, for å kunne ha en prosjektavdeling som hele tiden kan håndtere selv de største og mest komplekse oppdragene. Vi påtar oss også totalentrepriser, fra behovsanalyse og design til vedlikehold.

– Er du nysgjerrig på hva vi kan tilby din bedrift, ikke nøl med på ta kontakt, oppfordrer han.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.