Cenika trår til med 225 kvm på Eliaden 2024

Cenika trår til med 225 kvm på Eliaden 2024

Daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe.

-Vi hadde veldig bra besøk og hadde fokus på nyheter og ikke bredde på Eliaden 2022. Spesielt bra var det at våre kostnader ble dekket allerede på dag to med en helt ny kunde som har valgt våre løsninger siden da, forteller daglig leder i Cenika, Svein Tore Moe.

Hvorfor valgte dere å bestille ny stand på Eliaden i 2024?

Cenika AS utvider produktspekteret kontinuerlig og vi kjøper i tillegg bedrifter både i Norge og i utlandet. I perioden frem til Eliaden 2024 vil vi garantert ha gjort begge deler så Eliaden 2024 vil bli en flott mulighet til å vise frem dette.

Jobber dere med noen spennende prosjekter om dagen?

Vi lanserer flere nye produkter om dagen. Men de store lanseringene vil komme utover våren 2023 da med link til « Det grønne skiftet».

Hva gjør dere for å få et godt arbeidsmiljø og beholde folkene deres?

Vi investerer mye i de ansatte. Et godt tegn er at vi har et sykefravær på godt under 2%.  Vi gir ansatte er stor grad av fleksibilitet og har en veldig flat organisasjonskultur med mye ansvar på den enkelte. I tillegg gjennomfører vi årlige turer med følge både i Norge og til andre steder i Europa.

Hvorfor velger kundene deres akkurat Cenika?

De vanlige kriteriene gjelder som pris, kvalitet,  leveringsdyktighet, oppfølging osv. Leveringsdyktighet har sikret oss mange nye kunder siste året. Men det aller viktigste for oss er at vi skal være lette å få tak i og vi skal svare raskere enn våre konkurrenter. På dette har vi klare interne retningslinjer. Tidsbesparing for kunden er viktig og kunden skal ikke sitte å vente unødvendig på tilbud og underlag fra Cenika.  

Noen tips om hvordan Eliaden kan gjøres enda bedre?

Vi synes køsystemet er unødvendig tungvint. I tillegg er det lite med muligheter for gjester å sette seg ned for å ta et enkelt måltid. Selskap som selv ikke har stand på Eliaden bør ikke få sende busser inn på området for å ta de til egne arrangement, avslutter Svein Tore Moe.

Les mer på Cenika.no

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.