Easee ønsker mange gode faglige diskusjoner under Eliaden 2024

Easee ønsker mange gode faglige diskusjoner under Eliaden 2024

- Å gjenoppbygge tilliten til Easee, er vår viktigste målsetning nå. Derfor håper vi på mange gode faglige diskusjoner under Eliaden 2024, sier selskapets kommunikasjonssjef Martin Langeland. Foto: Easee.

– Det er viktig for oss å gjenoppbygge tilliten hos installatørene

Easees ambisjon er å bli et av de største selskapene innen grønn teknologi i Europa innen 2026, og et av de største i verden innen 2031.
På den veien skal de innom Eliaden 2024!

– Eliaden er en fantastisk møteplass for bransjen og vi gleder oss til å tilbringe tid med eksisterende og potensielt nye kunder, sier selskapets kommunikasjonssjef Martin Langeland.

Easee ble etablert av de tre norske gründerne Jonas Helmikstøl, Kjetil Næsje og Steffen Mølgaard i 2018, og utvikler smarte elbilladere både for
hjemmemarkedet og det offentlige markedet. Selskapet designer, utvikler og produserer produkter i Skandinavia, med hovedkontor i Stavanger, og eksporter til hele Europa.

«Easee skal forme fremtidens strømnett og bedriftskultur. Det innebærer å bygge skalerbar og fremtidsrettet teknologi, samtidig som vi går foran og setter folk først», kan vi lese på hjemmesiden deres.

Gjenbygge tilliten

Etter en forrykende vekst de første årene, opplevde Easee en bråstopp etter at laderne «Home» og «Charge» fikk salgsforbud i Sverige. Langeland legger ikke skjul på at det har vært et utfordrende år i 2023.

– Vi ser at den siste tiden har ført til endel usikkerhet, og at man som installatør kan ha mistet noe av tilliten til oss som selskap. Vi ønsker at de som kjenner seg igjen i det, kan komme bort til standen vår og gi oss feedback. Å gjenoppbygge tilliten til Easee er vår viktigste målsetning nå.

Elektrikere og installatører

Langeland forteller at de først og fremst ønsker å rette seg mot elektrikere og installatører på Eliaden. Men også andre som installerer, vurderer eller har installert deres produkter tidligere.

– Vi har forventninger om mange gode, faglige diskusjoner og muligheten til å snakke om fremtiden.

– Kan dere røpe litt av hva dere vil vise fram – og eventuelle aktiviteter?

– Vi vil vise frem produktene våre, og sannsynligvis noe nytt også! Nå ser vi fremover og vi gleder oss til å fortsette arbeidet med å forenkle hverdagen til både sluttkunder og installatører.

– Easee er tilbake!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.