Eliaden besøker Euroluce 2023

Eliaden besøker Euroluce 2023

Euroluce 2023 i Milano ble arrangert for 33. gang fra 18-23 april.

Euroluce 2023 i Milano ble arrangert for 33. gang fra 18-23 april.
Messen går parallelt med Italian design week» og viser det siste innen belysning, møbler- og interiørdesign.

Over 300 000 besøkende

Euroluce tiltrekker seg over mer enn 500 utstillere og over 300 000 besøkende fra over 150 land. En stor forskjell fra Eliaden og Light + Building er at messen er publikumsåpen de siste 2 dager. Dette betyr at standene også er mer innrettet mot belysning i ferdige miljøer. I år tok Eliadens prosjektdirektør, Svein B. Arnesen turen for å sjekke ut hva som rører seg innen belysning fra designets hjemland Italia.

Eliaden 2024 satser mer på belysning

-Vi øker satsingen på belysning på Eliaden 2024 og da var det naturlig med et besøk her, sier Svein Bogerud Arnesen, prosjektdirektør i Eliaden. Selv om størrelse på standene er noe helt annet her, var det interessant og se hvordan Euroluce tenkte litt annerledes i hvordan standene var utformet. Her hadde de ikke bare firkantete stands i et på forhånd statisk oppsett, men mer ulike former og fasonger på utstillernes stander.

-Tanken er at de besøkende skulle få mer flyt i bevegelsen mellom de ulike standene. Jeg er litt usikker på om dette er noe som vi kan overføre til Eliaden, men det er artig å se at de prøver nye måter å vise frem utstillere på.

Messe til inspirasjon

-Totalt sett er inntrykket som sitter igjen at vi har litt å lære på utforming og volum, men kvalitetsmessig står ikke standene hos oss så mye tilbake for de utenlandske. Det blir bare i en litt mindre skala. Vi glemmer jo ikke at Eliaden er en fagmesse for hovedsakelig det norske hjemmemarkedet, avslutter Bogerud Arnesen.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.