Eliaden har befestet sin betydning

Eliaden har befestet sin betydning

Prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden ønsker velkommen til ny messe i 2024. - Målsettingen er ytterligere vekst Foto: Laila Sandvold Macdonald

– Messen i år har vært en meget positiv opplevelse. 20724 personer besøkte Eliaden i år – det høyeste besøkstall siden Eliaden 2008. Utstillerne er meget godt fornøyde. Alle jeg har snakket med har hatt godt trykk alle dagene, sier en fornøyd prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Saken er først publisert i Elmagasinet.

– Spesielt onsdagen var godt besøkt. Da var køen for å komme inn i messehallene på nesten 30 meter. Etter to år med pandemi og møter i Teams, tror jeg både leverandører og kunder satte pris på muligheten for å møtes på større messer igjen. Dette var kanskje også noe av grunnen til at flere store lysprodusenter var tilbake i år, etter fravær på mange år. Det var hyggelig å ha dem tilbake.

– Vi savnet noen utstillere som har vært med før. Vi håper de var her som besøkende, og fikk se hvor bra messen har vært, slik at de kommer tilbake på Eliaden i 2024.

– Det har også vært en betydelig andel besøkende fra andre europeiske land. Dette har trolig sammenheng med at Eliaden er den første messen av noe størrelse i Europa, som er gjennomført fysisk etter koronapandemien.

Kvalitetsheving

– Kvaliteten på messen i år er høy. Den er på samme nivå som tilsvarende møteplasser i Europa. Vi har sørget for at også de minste standene har vært bygget etter standard spesifisert av NOVA Spektrum.

– Seminarprogrammet har vært bredt og omfattende. Spesielt lanseringsseminaret for nye NEK 400 var godt besøkt. Rundt 700 deltakere fikk med seg dette.

Ny messe om to år

– Vi gleder oss til Eliaden 2024. Messen i år var 12,5 prosent større enn Eliaden 2018. Målsettingen er ytterligere vekst om to år.

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.