#eliadenutstiller – NorDesign

#eliadenutstiller – NorDesign

Foto: NorDesign – Teknisk belysning Aria Mini Flex

Vi har tatt en prat med Steinar Schrødter, daglig leder i NorDesign

Hvorfor har dere valgt å bli med som utstiller på Eliaden?

Vi har vært med som utstiller på Eliaden i svært mange år, og nå etter pandemien er det viktigere enn noen gang å møte nye og potensielle kunder ansikt-til-ansikt igjen.

Har dere noen nyheter/produkter på gang dere kan røpe?

Vi har svært mange nyheter på gang, men det som kanskje vil være mest synlig på Eliaden 2022, er innen det vi kaller Dekorativ belysning. 

Hva gjør dere for å invitere inn deres kunder og samarbeidspartnere til Eliaden?

Vi markedsfører vår deltagelse på alle digitale plattformer, samt at dette er et naturlig tema og ta opp i alle kundesamtaler inn i mot selve arrangementet.

Hvor viktig er den faglige delen og seminarene?

Vi har ikke benyttet dette tilbudet selv, men vi tror at for svært mange er seminarer en naturlig del av å besøke et slikt arrangement.

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?

Vi ser en klar bedring i de markeder vi satser på nå etter at ting har normalisert seg noe, spesielt innenfor Horeca-segmentet, avslutter Steinar Schrødter, daglig leder i NorDesign.

Om NorDesign

NorDesign ble startet i 1985, som et rent agenturfirma innen møbel og belysning. Fra 2001 startet vi utviklingen av egne produkter.
Vår produktportefølje i dag består i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra Spanske LEDS C4 og Polske Klus Design.

Vi benytter også komponenter i våre produkter fra anerkjente europeiske brands som Osram og Philips.

I dag opererer vi i hele det Skandinaviske markedet, hvor vi leverer belysning til hus og hjem segmentet, og til kontor / offentlig segmentet.

Eventyrlig vekst

NorDesign har opplevd en eventyrlig vekst de siste årene, hvor vi har vært en Gasellebedrift hele 3 ganger. Mye av årsaken til vekst, ligger i at vi var raskt ute med å etablere egne produkter og satse målrettet med LED-teknologien. En annen årsak til vekst, er fokuset på design og utvikling, hvor vi hele tiden søker etter innovasjon i alle ledd.

I de seneste årene har vi hatt æren av å være leverandør til store prosjekter som f.eks: Thon Hotels (Slottsparken, Europa, Rosenkrantz Oslo, Svolvær m.m.), Scandic Helsfyr Hotell, Studentbyen Moholt 50/50 (SIT) i Trondheim, Hurtigruten (både rehab og nye skip) og National Explorer (totalleverandør av skipene Endurance og Resolution.

Foto:NorDesign  – Dekorativ belysning – Net 

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.