#eliadenutstiller – Omega Holtan AS

#eliadenutstiller – Omega Holtan AS

Daglig leder Ragnar Holtan og avdelingsleder Mona Jentoftsen i Omega Holtan AS

Omega Holtan AS – en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk er nestemann i vår spørrerunde blant Eliaden utstillere 2022.

Hvorfor har dere valgt å bli med som utstiller på Eliaden?
Eliaden er en stor bransjemøteplass og et fint sted å promotere våre tjenester og bygge relasjoner.

Har dere noen nyheter/produkter på gang dere kan røpe?


Omega Holtan med datterselskap ExTek har utviklet en helt ny webkurs-portal, med duggferske kurs innen eksplosjonsfarlige områder, FSE, Instruert personell med flere. Vi har også satset sterkt innen kontroll av nødlys og brannalarmanlegg, i tillegg til våre etablerte tjenester innen eltakst, elkontroll og termografering. Vår rådgiveravdeling har i tillegg til elektroprosjektering innen veg og tunnel, økt sin satsning mot jernbane.

Hva gjør dere for å invitere inn deres kunder og samarbeidspartnere til Eliaden?
Vi inviterer via direkte markedsføring, utsendelser, SoMe og epostsignatur.

Hvor viktig er den faglige delen/seminarene?
Den kan være veldig nyttig og viktig, avhengig av tema og hvem som skal holde foredrag. Vi gleder oss til å se seminarprogrammet.

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?
Markedet generelt ser godt ut! Innen strøm og styring blir det kommende 10-året meget spennende, med mange nye løsninger og produkter relatert til energiproduksjon, forsyning og sikkerhet. Vi jobber på flere store prosjekter som har kommet den senere tid, markedet er i vekst slik vi ser det.

Omega Holtan AS gjør detaljprosjektering i flere store infrastrukturprosjekt som er landet den siste tiden, dette gir mye arbeid for entreprenørleddet når prosjektene snart går til utbygging.
På kontroll og tilstands analyser, ser vi et svært spennende marked med mange nye anleggs-forvaltere som tar 405-regimet i bruk. Den største kundegruppen vi ser kommer er innen veg og vegtunnel, med egen sertifiseringsordning.

I kursmarkedet er det stor økning og etterspørsel etter fysiske kurs, med mulighet for lab opplæring. På vårt kurssenter i Bryne har aktiviteten allerede tatt seg sterkt opp etter en utfordrende Korona-periode. Den nye verden vil nok i stor grad baseres på en god kombinasjon av interaktiv og fysisk opplæring, avslutter daglig leder Ragnar Holtan.

Omega Holtan AS – Når kompetanse teller!

Omega Holtan AS er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk. De har mange års erfaring innen faget og besitter en betydelig kompetanse innenfor et fagfelt som får stadig større fokus.

Siden starten i 1985, har de levert prosjekttjenester innen elektro, automasjon og SRO for samferdsel (vei, tunnel, t-bane), tekniske bygg og industri.

Les mer om Omega Holtan

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.