Hallingplast og WOPAS er førstereis på Eliaden

Hallingplast og WOPAS er førstereis på Eliaden

Det er med stor spenning og forventning at Hallingplast og WOPAS tar sine første skritt inn i Eliaden, en ledende arena for energi- og elektroteknikk. 

Det er med stor spenning og forventning at Hallingplast og WOPAS tar sine første skritt inn i Eliaden, en ledende arena for energi- og elektroteknikk.

Som nykommere på dette viktige arrangementet, ser vi virkelig frem til å engasjere oss i dialog med potensielle kunder om våre miljøvennlige og effektive løsninger for kabelføring i ulike grunnforhold, samt plastbelagte trestolper uten farlige impregneringsstoffer.

En mulighet

-Vår deltakelse på Eliaden markerer ikke bare en mulighet til å presentere våre innovative produkter og tjenester, men også til å lytte til bransjens behov og utfordringer. Med vårt fokus på bærekraft og avansert teknologi, er vi fast bestemt på å være en pålitelig partner for kundene våre og bidra til å løse de komplekse utfordringene i dagens marked, sier Erik Lottrup i Hallingplast. 

Fokus på bærekraft og innovasjon

-En nøkkelkomponent i vår strategi er våre betydelige investeringer på over 100 millioner i nytt produksjon- og resirkuleringsanlegg. Gjennom denne satsingen, retter vi vårt fokus mot resirkulering av PE og PP plast, og ønsker å etablere oss som en seriøs aktør i både energi- og telekommunikasjonsmarkedet.

Med fokus på miljøvennlighet og bærekraft har Hallingplasts datterselskap WOPAS utviklet kraft- og telestolper som ikke bare er miljømessig riktige, men også gir et optimalt arbeidsmiljø. Dette oppnås gjennom bruk av patentert teknologi og velprøvde materialer, der naturlig tre kombineres med resirkulerbar drikkevannsplast.

-Vår dedikasjon til bærekraft og innovasjon driver oss til å strebe etter stadig forbedring og utvikling av våre produkter og prosesser. Vi er klare til å ta fatt på denne spennende reisen på Eliaden og ser frem til å bidra til å forme fremtiden for energi- og telekomindustrien gjennom vår lidenskap for miljøvennlige og effektive løsninger.

Med fokus på miljøvennlighet og bærekraft har Hallingplasts datterselskap WOPAS utviklet kraft- og telestolper som ikke bare er miljømessig riktige, men også gir et optimalt arbeidsmiljø.

Om Hallingplast og WOPAS

Hallingplast AS ekstruderer rør og profiler i ulike plastmaterialer, med hovedvekt på Polyetylen (PE) og Polypropylen (PP). Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann- og avløp, energi- og telekom, olje- og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen. Gjennom samarbeid med noen av Europas fremste aktører innen plastbearbeiding tilbyr Hallingplast også et komplett sortiment med rørdeler og tilbehør. 

WOPAS AS er et datterselskap av Hallingplast, og ble etablert i 2016 med base i Ål i Hallingdal. WOPAS produserer plastbelagte stolper og peler, for kraftoverføring, belysning, jernbaner og konstruksjoner innen landbruk og marine.

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.