Legrand på plass i Norge! 

Legrand på plass i Norge! 

Legrand Norge AS ønsker velkommen til sin stand på Eliaden 2024

Med oppkjøpet og navnendringen fra Ensto Building Systems markerer deltakelsen på Eliaden debuten for Legrand Norge AS.

Legrand Norge fortsetter å selge Ensto produkter som før sammen med Legrands portefølje av produkter og varemerker.  

Historisk sett har Legrand produkter vært tilgjengelige gjennom distributører i Norge. Deltakelsen på Eliaden representerer et strategisk skifte og gir Legrand Norge en unik mulighet til å vise frem hele sin portefølje og dele innsikt om de nyeste trendene i bransjen. 

Over 200 m2 stand 

Legrand Norge er i sterk vekst og ser på Eliaden som en mulighet til å etablere nye forbindelser. Legrand Norge ser frem til å dele sin ekspertise og bidra til diskusjoner om fremtidens elektro- og digitaliseringssystemer på en stand på 211 m2 sammen med bransjens nøkkelpersoner.  

De gleder seg til å vise bransjen hva de kan tilby det norske markedet og gi et innblikk i  produktsortimentet som består av mer enn 350 000 produkter. Nesten 2/3 av deres totale salg genereres av produkter som er nummer #1 eller #2 i sine markeder! 

Legrand ser frem til å møte nye og gamle forbindelser på Eliaden!  

Visste du at: 

Det franske konsernet Legrand er spesialist innenfor sine områder, med ledende posisjoner i mange markeder. Produktene vi lager, brukes i alle typer bygninger. Alt i fra boliger til datasentre, andre bygg som kontorer, hoteller og helseinstitusjoner og industribygg og infrastruktur. Legrand ønsker nå og bygge samme posisjon i Norden. 

 
Legrand hadde en omsetning i 2023 på over 8,4 milliarder EUR. 
Legrand har over 38 000 ansatte. 
Legrand er representert i 90 land og markedsført i 180 land og på alle 5 kontinenter 

Om Legrand

Legrand er den globale spesialisten innen elektrisk og digital bygningsinfrastruktur. Det omfattende tilbudet av løsninger for kommersielle, industrielle og private markeder gjør Legrand til en referanse for kunder over hele verden. Konsernet utnytter teknologiske og samfunnsmessige trender som har varig innvirkning på bygninger, med det formål å forbedre livet ved å forvandle områdene der folk bor, arbeider og møtes med elektriske og digitale infrastrukturer og løsninger som er enkle, innovative og bærekraftige. Med en tilnærming som involverer alle team og interessenter, følger Legrand sin strategi for lønnsom og bærekraftig vekst drevet av oppkjøp og innovasjon, med en jevn strøm av nye tilbud – inkludert IOT/Eliot smartprodukter for økt bruksverdi. Legrand omsatte for 8,4 milliarder euro i 2020. Selskapet er notert på Euronext Paris og inngår i CAC 40- og CAC 40 ESG-indeksene. (kode ISIN FR0010307819). www.legrandgroup.com

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.