Profesjonell strømforsyning på Eliaden

Profesjonell strømforsyning på Eliaden

Markedssjef i Satema Daniel Da Silva i Satema. Foto: Sørlie Media

Team Eliaden har gått runden i hall E og landet på utstiller Satema som driver med profesjonell strømforsyning.

Satema har vært i bransjen siden 1963 og ble startet i Oslo. Vi har snakket med markedssjef i Satema Daniel Da Silva, som forteller om et selskap som har endret seg siden de startet med strømtavler for mange år siden.

Leverandør av profesjonell strømforsyning

Hvem er Satema?

– Vi er en leverandør av profesjonell strømforsyning. Vi er spesialister til midlertidig og fast installasjon av dette, forteller han.

Hvorfor dere på Eliaden?

– Her møter vi mange av våre kunder, alt fra installatører til utleiere og mindre entreprenører er her. Dette er midt i vårt kjerneområde, fortsetter han.

Hva stiller dere ut?

– Produkter som er relatert til strømforsyning, byggeplass, infrastruktur, smart styring av strøm og nødstrøm. Vi har en også motorsykkel her så vi viser frem ladning av elektriske kjøretøy blant annet.

Det grønne skiftet

Produktutvikler og leder for forskning i Satema Gruppen Fredrik Gaptjern forteller om det grønne skiftet og hvordan det arbeides med dette.

Hva tenker dere er viktig for deres del av bransjen i år?

– Det er egentlig å komme med det bransjen trenger av innovative løsninger. Det er mye fokus på det grønne skiftet, men jeg vet ikke om villigheten alltid er der. Det er litt synd at vi må presse på med dette viktige tema. Vi arbeider med alt fra batteriløsninger, ladere og hydrogrenløsninger, til smart styring og energieffektivisering av strøm. Det er viktig for oss å ta en ledene plass innenfor dette området, forteller han.

Velkommen til vår stand i hall E, ønsker Satema AS!

Produktutvikler og leder for forskning i Satema Gruppen Fredrik Gaptjern (t.v) sammen med markedsjef Daniel Da Silva (t.h) Foto: Sørlie Media

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.