Bli med på utdeling av prisene Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris!

Bli med på utdeling av prisene Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris!

mai
Møterom Wham, Hall A, NOVA Spektrum -

Kåringen av Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris vil foregå den 29. mai 2024, kl. 16-17.

Flere og flere elektroselskaper har satt seg mål om å øke mangfoldet i egne rekker for å bidra til utviklingen av både det enkelte selskap, bransjen og samfunnet. Vi i EFO ønsker i år å fortsette å både løfte frem Norges elektrokvinner og elektroselskaper som jobber målrettet med mangfold.

Skal Norge bli verdens første helelektriske samfunn er vi avhengig av å få nye perspektiver for å bevege oss i riktig retning, og bransjen har et stort potensial.

– Vi kårer Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris for å rette søkelys på mangfold, kjønnsbalanse og likestilling i bransjen. Det er viktig for oss å løfte frem heltene og forbildene i bransjen. Endring må forankres i toppledelsen, slik at vi kan få en mer moderne bransjekultur, sier Frank Jaegtnes, Administrerende Direktør i Elektroforeningen EFO.

I fjor ble Lisa Marie Mo kåret til Elektrokvinnen 2023, og Berggård Amundsen vant Elektrobransjens Mangfoldspris. Hvem vinner i år?

Kåringen av Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris vil foregå den 29. mai 2024, kl. 16-17. Utdelingen av prisene vil ledes av Frank Jaegtnes, Administrerende direktør i Elektroforeningen.

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.