STS vil presentere flere løsninger for hybride installasjoner

STS vil presentere flere løsninger for hybride installasjoner

Solar Technologies Scandinavias markedsdirektør Trond Øines forteller at de vil slippe flere spennende nyheter i tiden framover, som de vil vise fram under Eliaden 2024. STS er en av Norges ledende leverandører innen solcellepaneler og bistår autoriserte installatører med løsningsforslag og anleggsdesign.

Solar Technologies Scandinavia (STS) er en av Norges ledende leverandører innen solcellepaneler og batterilagring, og bistår autoriserte installatører med løsningsforslag og anleggsdesign. Selskapet vil, som tidligere deltagelser på Eliaden, vise frem sine tradisjonelle løsninger for innfestning av moduler. Men markedsdirektør Trond Øines kan også love spennende nyheter.

– Vi kommer blant annet til å vise frem vårt nye salgsverktøy for installatører, med samspills funksjon mot sluttkunder. Et verktøy som vil gjøre installatører i stand til å svare på forespørsler langt mer effektivt enn tidligere. Løsningen vil også gi privatpersoner tilgang til å forespørre direkte i salgsverktøyet. I tillegg vil vi presentere flere løsninger for hybride installasjoner. Vi kommer også til å legge en del fokus på integrerte løsninger, sier han.

Øines kan også røpe at det skjer mye spennende allerede i løpet av januar måned, men holder foreløpig kortene tett til brystet. – Vi vil trolig sende ut en pressemelding mot slutten av måneden, så det er bare å følge med!

Sømløs solcellesatsing

STS gleder seg til årets store happening i NOVA Spektrum, og markedsdirektøren legger ikke skjul på at de har store forventninger både til deltagelse fra bransjen og egen synlighet.

– Bransjen er nå nede i en bølgedal, men vi forventer at trenden vil snu innen overskuelig fremtid. Da er det viktig at installatørene er klare for de løsningene kundene forespør. Sol- og batteriløsninger vil være et fokusområde for mange sluttkunder, både innen privatmarkedet, næring og industri. Vi kommer til å markedsføre en del av løsningene i forkant, samt at standen vil ha ett mer interaktivt preg enn tidligere.

– Eliaden er en viktig arena for oss til å vise oss fram. Her treffer vi våre samarbeidspartnere og forhåpentligvis vil det bidra til at vi rekruttere flere nye samarbeidspartnere. Vi har etablerte, dyktige samarbeidspartnere fordelt over hele Norge, men det er plass til enda flere på laget!

Komplette løsninger

STS har som visjon å bringe kompetanse og komplette løsninger ut til installatørmarkedet, og kan bistå installatøren innen områder som kompetansebygging og anleggsdesign, vurdering av løsninger, betalingsbetingelser, produktkatalog, montasjeveiledninger, teknisk support og prosjekttilgang. Det vil si komplette løsninger fra planlegging til gjennomføring av installasjoner.

– Vi jobber veldig mye med å sørge for at installatørens solcellesatsning skal være så sømløs som mulig, og lagerfører til enhver tid ett stort volum av utstyr for at installatør skal kunne levere utstyret på kort varsel.

Selskapet lagerfører det meste innen festemateriell, invertere tilpasset alle norske nett og solcellepaneler og batteriløsninger fra ledende produsentene på det globale markedet.

– STS er en av markedets mest erfarne leverandører og våre ansatte har bred kunnskap om solcelleanlegg som strekker seg fra små on-grid-anlegg for eneboliger til store solcelleparker på næringsbygg. Vi har et globalt nettverk og kvalitets sikrer at varene vi leverer er av høyeste kvalitet, samt at de selvsagt samsvarer med gjeldende regler og forskrifter i det norske markedet.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.