Micro Matic Norge AS

Micro Matic Norge AS

Om Utstilleren

Micro Matic Norge er en kompetansepartner og leverandør av smarte produkter og løsninger innenfor tre hovedsegmenter:

  • Installasjon
  • Inneklima og byggautomasjon
  • Energi og infrastruktur

Smarte løsninger siden 1969

En vakker høstdag i Asker i 1969, ble Micro Matic Norge stiftet, og har vokst fra 2 til nesten 80 ansatte siden den gang. Hovedkontoret ligger fortsatt i Asker, med vi har også distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg – og reiser landet rundt for å treffe våre proff-kunder så ofte vi kan.Vi legger vår stolthet i å tilby smarte innovative kvalitetsløsninger, og jobber derfor med noen av Europas ledende produsenter innenfor sine satsningsområder. Dette sikrer oss en av bransjens beste porteføljer. Hos oss får du løsninger for alle typer installasjon, inkludert KNX, som vi har vært en forkjemper for helst siden 1994.

Kompetansepartner

Micro Matic en kompetansebedrift. Det betyr at du som proffkunde får en kompetansepartner som kan følger deg og din prosess fra A til Å, og som gir deg trygghet og styrket konkurransekraft gjennom verdiskapende løsninger, rådgivning og tjenester. Med vår flerfaglige portefølje og sterke fagkunnskap ser vi helheten i større prosjekter, og skaper integrerte løsninger hvor bærekraft, energieffektivitet og brukervennlighet står i sentrum.

Miljø og bærekraft

Ambisjonen vår er enkel: Produkter fra Micro Matic skal være energieffektive og sirkulære, produseres av folk med skikkelig lønn og gode arbeidsvilkår – og gi merverdi for både sluttkunde og installatør. Det betyr at du som proff kan levere fra deg et Micro Matic-produkt med god samvittighet. Les mer om bærekraft i Micro Matic 

Eliaden 2024

Vi gleder oss til å bygge stand og vise deg alt vi kan bidra med for å gjøre dine prosjekter best i klassen! På standen vil du møte mange superhyggelige Micro Maticere, både nye og gamle og fra flere forskjellige avdelinger, som mer enn gjerne deler sin kompetanse med deg.

Vi sees på stand D03-17!

Nye Vakås vei 28

1379 Nesbru, Norge

Telefon: 66 77 57 50

Epost: firmapost@micro-matic.no

Stand

D03-17

Møt oss her
×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.