Årets Eliade blir mer belyst enn noen gang

Årets Eliade blir mer belyst enn noen gang

Foto: Q-Light AS – Fra Kanalbyen i Kristiansand

Utstillerlisten til årets store fagmesse viser at stadig flere aktører i belysningsbransjen har meldt seg på. Vi har snakket med Prosjektdirektør Svein Arnesen om den spennende utviklingen.

Hvorfor tror du så mange har meldt seg på fra belysningsbransjen i år?

-Dette er det flere grunner til. Det er nå 4 år siden forrige store event for elektrobransjen. Et annet poeng er at Light + Building er flyttet til oktober 2022. Elfack i Gøteborg som normalt er ca 3 uker før Eliaden er gjort digital i 2022. Mye hjemmetid under pandemien har også styrket ønsket om å møtes fysisk. Nå kan endelig kunder og leverandører møtes face2face, noe som har vært et stort savn for mange. 

Er det nytt at så mange fra belysningsbransjen er påmeldt?

-Belysning har alltid hatt en stor og viktig plass på Eliaden. At vi nå ser en styrking og utvikling her er en naturlig konsekvens av det jeg sa tidligere. Eliaden er den første store fagmessen for elektrobransjen som arrangeres fysisk i Scandinavia.  Spennvidden på Eliaden er er stor. Her finner du alt fra prosessindustri, robotisering, sikkerhet og til lys, styring av lys og elektromateriell – vi belyser hele bredden.

Ennå ikke for sent å booke stand

-Det er fortsatt ledige plasser, selv om mye er bestilt. og nå begynner det å haste med å melde seg på elektrobransjens største møteplass.
Frist er 1. mai, og det er ikke mer enn 60 dager dit. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så skal vi finne en fin plass til din bedrift. Foreløpig har 17 lysleverandører bestilt stand på Eliaden og vi forventer enda flere innen messestart, avslutter Arnesen.

Oversikt over våre lysutstillere:

NorDesign AS 

GreenLight AS

Glamox AS

LEDVANCE AS

Light House Company AS 

Luxia AS

Lyskomponenter AS 

Malux Norge AS 

Nordic Safety Engineering AS 

Norlys AS 

Plejd ASM

Q-Light AS 

SCAN-LAMPS AS

Scanmast AS 

SG AS

SLV Norway AS 

Vanpee

Aneta Lightning

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.