Cenika med ny vri på Eliaden: Vil vise fram tavler og løsninger til ladeanlegg

Cenika med ny vri på Eliaden: Vil vise fram tavler og løsninger til ladeanlegg

Svein Tore Moe, daglig leder i Cenika, forteller at selskapet neste år vil satse mye på alle produkter som kommer før selve solcellepanelet. – Det skal vi vise fram og fortelle mer om under Eliaden!

Cenika AS, som leverer tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransje, og har planene klare for hva de vil løfte fram under Eliaden 2024, forteller daglig leder Svein Tore Moen.

De har valgt ut fem fokusområder:

* Tavler og løsninger til ladeanlegg.

* Tennskap og løsninger for infrastruktur.

* Tavler til solcelleanlegg og invertere.

* Løsninger for batteribackup.

* Datasenter

– Cenika vil vise alt som kommer før selve solcellepanelet, som er et av våre store satsingsområder i 2024. Det vil si at vi har alt av vern og tavler som det er behov for i slike prosjekter. Vi bistår installatøren med support og beregninger helt fram til og med inverteren.

– Vi vil lagerføre alle typer invertere. Selve panelet vil vi normalt ikke tilby, men unntaksvis i store prosjekter.

Forventer stort trykk

Moen forteller at de i tidligere utgaver av Eliaden har hatt veldig bra trafikk på standen, og har klokkertro på at mange vil legge veien innom også denne gangen.

– Vi var veldig fornøyde med antall besøk under Eliaden 2022, og forventer minst like mange neste år. Invitasjoner blir sendt til våre nøkkelkunder, og våre samarbeidspartnere er flinke til å sende sine installatører til oss for å tilegne seg nyheter og slå av en prat.

– Vi gleder oss!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.