Eliaden utstiller nr 100

Eliaden utstiller nr 100

Instellpå Eliaden 2022 Foto: Sørlie Media

Vi har tatt en prat med Instell, mangeårig Eliade-ustiller og klar for Eliaden 2024. -Vi mener at vi, som en betydelig leverandør i bransjen, har et ansvar for at Eliaden skal være en møteplass for alle i bransjen, sier produktsjef Atle Næss.

Hvordan opplevde dere Eliaden 2022?

Vi opplevde Eliaden 2022 som en positiv opplevelse. Det var hyggelig både for oss, våre kunder og samarbeidspartnere å endelig kunne treffes fysisk igjen etter lang tid med koronatiltak.

Hvorfor valgte dere å bestille ny stand i 2024?

Vi håper og tror at Eliaden 2024 også blir en bra opplevelse og har håp om enda flere besøkende og utstillere. Selv i en verden som stadig blir mer digitalisert så er det viktig å fysisk kontakt med kunder.

Jobber dere med noen spennende prosjekter om dagen?

Vi jobber med flere spennende prosjekter om dagen, både hvor vi leverer KNX på rom nivå, men også i prosjekter hvor vi også er leverandør av automasjon.

Hva gjør dere for å få et godt arbeidsmiljø og beholde folkene deres?

Vi prøver så godt det lar seg gjøre å gi våre ansatte en god arbeidsdag, med spennende arbeidsoppgaver og også bygge en god arbeidskultur, hvor alle bidrar best mulig. Hos oss skal alle ansatte tas vare på, både faglig og sosialt.

Hvorfor velger kundene deres akkurat Instell?

Vi har over lang tid har vist oss som en samarbeidspartner man kan stole. Vi leverer gode tekniske løsninger til prosjekter og tilstreber at vår leveranse skal tilfredsstille vår kundes krav. Våre ansatte sitter med en bred kunnskap på det vi leverer.

Vi har i tillegg økt bemanningen betydelig det siste året. Vi gjør dette for at vi fremover skal være en bedre leverandør med enda mere kompetanse i selskapet.

Noen tips om hvordan Eliaden kan gjøres enda bedre?

Vi ønsker enda flere utstillere og besøkende på Eliaden 2024 og håper Eliaden temaet gjør en skikkelig bra jobb for å få det på plass, avslutter Næss.

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.