#eliadenutstiller – Matek-Samson Regulering AS

#eliadenutstiller – Matek-Samson Regulering AS

Eivind Omarhaug, daglig leder KROHNE (t.v) og Magnus Bjerva, daglig leder Matek-Samson (t.h.) viser stolt frem verdens første autonome reguleringsventil.

Matek-Samson Regulering AS er først ute i vår spørrerunde blant Eliaden utstillere 2022.

Som stolt medlem av det globale SAMSON Group, leverer Matek-Samson Regulering AS tjenester innen salg, service og montering til kunder i Norge. SAMSON utvikler og produserer produkter av den høyeste kvalitet for å redusere prosessrelatert nedetid og vedlikeholdskostnader hos sine kunder.

SAMSON Group består av SAMSON AG, globale SAMSON salgsselskaper, og ti produksjonsselskaper som leverer ventilløsninger til ledende prosess-selskaper over hele verden. SAMSON Group spesialproduserer, selger og distribuerer høykvalitets, modulære lineære regulerings-, roterende plugg-, kule og spjeldsventiler, i standard og eksotiske metaller. Matek-Samson Regulering sine markeder spenner fra olje og gass, petrokjemi, kraftforsyning, industriell kjemi, næringsmiddel, farmasøytisk, solvarme, gruvedrift og metaller og VVS næringer.

Hvorfor har dere valgt å bli med som utstiller på Eliaden?


Vårt nedslagsfelt befinner seg hovedsakelig i landbasert prosessindustri. Eliaden er dermed den fremste møteplass og utstillingsvindu for å komme i- og holde kontakt med relevante interessenter.

Til tross for en hverdag bestående av flere treffpunkter på digitale flater trenger vi fortsatt arenaer som Eliaden. Kunde- og leverandørforholdet er stadig basert på tillitt og forståelse, som vi hovedsakelig oppnår gjennom fysiske treff.

Har dere noen nyheter/produkter på gang dere kan røpe?

Ja, innenfor markedsområdet digitale løsninger har vi både nye systemer for tilstandsbasert vedlikehold, overvåkning av prosess og nye komponenter. Vi vil sammen med Krohne også avduke vårt siste produkt, Focus-1, en kombinert kontrollventil og mengdemåler. Dette er en industriell revolusjon og vi vil ha representanter fra fabrikk tilgjengelig på Eliaden 2022.

I tillegg til å kunne levere høykvalitets produkter innen regulering- og prosesskontroll har vi også muligheter til å tilby ferdige sammenstillinger bestående av røropplegg, komponenter og styring.

Hva gjør dere for å invitere inn deres kunder og samarbeidspartnere til Eliaden?

Blant annet gjennom E-mail signaturer, LinkedIn, nyhetsbrev. etc.

Hvor viktig er den faglige delen/seminarene?

En meget viktig arena for å lodde stemningen på nye initiativer, suksesshistorier og hvor næringen er på vei.

Hvordan ser markedet ut for tiden og har dere noen store prosjekter på gang?

Markedet ser veldig bra ut. Vår kompetanse og produkter er veldig relevante både i eksisterende industri og i den overgangen vi står ovenfor til grønnere løsninger, avslutter Tonje Jahnsen Sørlie Marketing Manager / Import-Export Controller i Matek-Samson Regulering AS.

Samson Vannbads-dampkjøler, Range 0-100%, nøyaktighet +/- 0,1K

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.