Laddel lader opp til Eliaden 2024

Laddel lader opp til Eliaden 2024

Solar Technologies Scandinavias markedsdirektør Trond Øines forteller at de vil slippe flere spennende nyheter i tiden framover, som de vil vise fram under Eliaden 2024. STS er en av Norges ledende leverandører innen solcellepaneler og bistår autoriserte installatører med løsningsforslag og anleggsdesign.

– Vi søker samarbeid med elektrokjedene og elektroinstallatørene som vil tilby de beste ladeløsningene for hoteller, destinasjoner, bedrifter, næringsbygg, offentlige parkeringsplasser og sameier/borettslag, samt flåtestyring for elbiler. Derfor er Eliaden en perfekt arena for oss, sier Laddels medgründer og daglig leder Marius Jensen.

En perfekt arena for oss!

Laddel er en ledende leverandør av ladeløsninger innen destinasjonslading og flåtestyring. De startet tidlig 2021 og har i dag kontorer i Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Selskapet er en del av industri konsernet Acron Group, som leverer teknikk og teknologi for det grønne skiftet. Første mål er 30.000 operative ladepunkt i Norge, for deretter å gå videre med ekspansjon utenfor Norge, til andre skandinaviske land.

Laddel har på rekordtid inntatt en lederposisjon i Norge. Selskapet har ladeanlegg i hele landet og er i sterk vekst.

– Suksessen ligger i at et brukervennlig system som gjør elbillading enkelt og tilgjengelig. Vi skal tilby de beste ladeopplevelsene til kundene, sier Marius Jensen.

Raskt nedbetalt

Laddel-systemet kan kobles opp mot både nye og eksisterende ladere, og Laddel kan også bygge hele infrastrukturen via samarbeidspartnere.

– Når vi har koblet opp kundens/anleggseierens ladere til Laddel, tar vi over administreringen og sørger for å daglig drift og overvåking av ladeanlegget. Våre ansatte har også teknisk innsikt over både infrastruktur og ladebokser, og blir vaktmestere for ladeanleggene.

Prisen kan kunden selv sette, og får dermed en ny inntektskilde som bidrar til at investeringen betaler seg selv helt ned innen kort tid. Man kan velge mellom å ta fastpris eller spotpris.
I følge Laddel, er systemet ideelt for alle type destinasjoner og alle andre steder der bilister møtes, men også flåtestyring er et sterkt vekstområde, forteller gründeren.

– Vi drifter lading av bilparken til næringsaktører med opptil 600 firmabiler. Vi tilbyr enkel lading, med refusjonsløsning ved hjemmelading for den ansatte.

Gleder seg til Eliaden 2024

Skal Laddels store vekstambisjoner innfris, er selskapet avhengig av gode samarbeidspartnere. De har mange allerede, men håper å få enda fler etter Eliaden 2024.

– Det gleder vi oss veldig til. Vi har god dialog med mange av utstillerne, og flere er allerede partnere. Det blir både hyggelig å møte dem og skape nye relasjoner som forhåpentligvis vil lede til fruktbare samarbeid.

– Våre løsninger gir svært gode muligheter for lokal verdiskapning. Installatørene tar hånd om infrastrukturen og installasjonen, så tar vi oss av resten. Sammen leverer vi en total ladepakke til kunden, som vil bidrar til å vinne flere anbud.
Ladere og serviceavtaler selges direkte fra installatørene, som gir gode fortjenestemuligheter. Han trekker også fram fordelene ved at det er Laddel som påtar seg all dialog med kunden etter installasjonen, via en døgnbemannet support.

– I sum er det mange gode grunner til å stikke innom vår stand under Eliaden!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.