Lanserer smart røykvarsler for et enda tryggere hjem

Lanserer smart røykvarsler for et enda tryggere hjem

TRYGGERE HJEM: Med ELKO Smart røykvarsler oppgraderes sikkerheten flere hakk, med en liten enhet som glir elegant inn i interiøret.

Nå utvider ELKO igjen sortimentet med en smart røykvarsler som gir kundene ytterligere kontroll over hjemmet sitt.

 – Siden vi lanserte ELKO Smart har etterspørselen i markedet bare økt. Sikkerhetsprodukter er en viktig del av vår smartsatsning, og vi har allerede både overvåkningskamera og flere smarte sensorer i porteføljen. Nå tar vi dette ett steg videre ved å lansere en smart røykvarsler som gir deg enda bedre kontroll og trygghet i hjemmet, sier Marlene K. Haagensen, markeds- og kommunikasjonssjef i ELKO.

ELKO Smart røykvarsler kan både se og føle. Utstyrt med optisk sensor ser ELKO Smart røykvarsler røykutvikling i rommet, samtidig som den termiske sensoren føler varmestigning. Røykvarsleren tar også hensyn til de med nedsatt hørsel, da den har en lysstripe som blinker rødt når alarmen utløses.

Spiller på lag

Røyvarsleren kan seriekobles med flere røykvarslere i ulike rom, slik at alarmen går av samtidig. Som en del av ELKO Smart-porteføljen kan den også kobles sammen med andre smarte enheter. En kan for eksempel sette opp en regel om at lysene begynner å blinke når alarmen på røykvarsleren går av, eller at alle lys langs evakueringsruten tennes på full styrke

Den smarte røykvarsleren vil være synlig i ELKO Smart-appen, og når den oppdager fare sender den deg et varsel. Det gir en ekstra trygghet, spesielt hvis man ikke har koblet hjemmet eller hytta til et alarmselskap.

Kan tilpasses

ELKO Smart røykvarsler kan også tilpasses for å fungere slik du ønsker. Kommer det damp og stekeos under matlaging kan den på forhånd settes på stillemodus i 10 minutter. Stillemodusen kan også aktiveres hvis alarmen først er utløst. Modusen går likevel ikke på bekostning av sikkerheten, siden stillemodusen vil bli overstyrt av de termiske sensorene om den fanger opp temperaturstigning.

Den er også utstyrt med et batteri som lever i to år.

Elegant tilskudd

I tillegg til anvendelighet og integrerte smartfunksjoner, er godt design et viktig fokus for ELKO. Den nye røykvarsleren har en utforming som gjør at den blendes elegant inn i interiøret i norske hjem. Med et moderne utseende, rene linjer og ikke minst en liten størrelse leverer den både på estetikk og egenskaper.

 – Nordmenn er interiørbevisste, samtidig som vi omfavner ny teknologi. Å installere smarte produkter skal ikke gå på bekostning av det estetiske, men snarere være et tilskudd. ELKO Smart røykvarsler er derfor vakkert utformet, samtidig som den er kruttsterk på kvalitet og har en rekke innovative egenskaper som øker sikkerheten i hjemmet, sier markeds- og kommunikasjonssjef Haagensen.

ELKO Smart røykvarsler er tilgjengelig hos grossister fra 31. mars 2022.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.