Miljøvennlig og rimeligere varmekabel til Eliaden!

Miljøvennlig og rimeligere varmekabel til Eliaden!

Foto: ØS Varme

ØS Varme er en stor leverandører av varmekabler og tilbehør. Våren 2022 skal de til Eliaden og vil blant annet vise frem sin nye miljøvennlige varmekabel ØS Alu-18.

Vi har snakket med Direktør i ØS Varme, Jone H. Kristensen, for å kjenne litt på temperaturen i denne delen av bransjen foran Eliaden til våren.

Hva er viktig for dere i ØS Varme på Eliaden? 
– Å møte alle våre kunder, og vise frem nyheter til markedet. Det blir en viktig møteplass for alle i bransjen nå etter pandemien, sier han.

Hvilke produktnyheter ønsker dere å vise frem neste år?
-Eliaden 2020 ble jo avlyst på grunn av pandemien og der hadde vi planer om å lansere våre nye styringer for snøsmelting og frostsikring.
Dette sortimentet vil få et naturlig søkelys på Eliaden 2022.  I tillegg har vi allerede lansert en ny varmekabel som heter ØS Alu18 nå i sommer.
Den kabelen har vi utviklet spesielt for treffe markedet bedre på pris og strengere miljøkrav.

-Kabelen har en prislapp som er 20-40% lavere enn våre eksisterende kabler. Den har en litt lettere oppbygning rent teknisk, men har samme
mekanisk styrke som våre andre kabler, så dette blir et viktig produkt for oss å vise frem. Vi lanserte denne kabelen i sommer og vi har allerede kjørt en del annonser på dette produktet.
– I forbindelse med utviklingen av ØS Alu-18 hadde vi et spesielt fokus på å få frem en kabel som er leggevennlig. Vi er veldig stolte av sluttproduktet som består av aksepterte og miljøvennlige komponenter samtidig som den er like lett å legge som blykabler. Vi vet at mange, spesielt kanskje de i den eldre garde, er opptatt av leggevennlighet. Så vi håper de vil teste denne nye kabelen.  Kabelen er allerede blitt veldig godt mottatt så langt og alle grossistene har lagerlagt denne.

Den nye miljøvennlige ØS Alu-18

Hvor blir dere å finne på Norges varemesse og hva skal dere gjøre på

deres stand?

-Vi skal være i hall D på Norges Varemesse, omtrent midt i hallen. Dette er en veldig sentral plass, så vi blir lette å finne frem til.

Vi har jo en tradisjon om å ha konkurranser med premier, som vi trekker hver dag gjennom hele fag. På denne måten tiltrekker vi oss eksisterende og nye kunder, men det viktigste på vår stand er naturlig nok å få vist oss frem som den komplette leverandøren av varmekabler som vi jo vitterlig er.

På spørsmål om hva det viktigste er for bransjen fremover forteller den engasjerte direktøren at dette vil være å sikre og å forbedre leveringsevnen.

– Pandemien har skapt en del utfordringer for veldig mange aktører i verdikjeden.  Vi har hatt få utfordringer på dette området selv om det lugger litt fra tid til annen, så før vi i fremtiden kommer helt på skinner er nok dette den største bransje-utfordringen. Under pandemien har folket hatt mer penger mellom hendene, vi alle har endret reisevaner blant annet. Derfor har nordmenn flest også brukt mye penger på “ROT” markedet som står for rehabilitering, ombygging og tilbygg. Spørsmålet om det norske folk vil fortsette å investere i egen bolig i samme grad som før, så er nok det spørsmålet jeg vil tro alle stiller seg om dagen. Det er vel noen analyser som sier at næringsbygg og nybygg vil ha en negativ trend fremover. ROT-markedet har alltid vært viktig for ØS Varme, og det håper vi vil fortsette å være sterkt også fremover.

Klar beskjed til eksisterende kunde

Det er at vi som en komplett varmekabel-leverandør har kvalitetsprodukter som er laget i Skandinavia. Med den nye kabelen, ØS Alu-18, har vi også et produkt som står seg veldig godt i prosjektmarkedet og er priset veldig gunstig. Alle våre produkter er miljøvennlige og leggevennlige kabler uten bly. Den nye ØS Alu-18 er en kabel jeg tenker mange vil få sansen for. Denne skal de få se på Eliaden!

Til slutt legger han til at ØS Varme også har gått over til miljøvennlig emballasje. Han har selv tatt etterutdanning for flere år siden innenfor miljø og energi for å kunne lede selskapet i en mer bærekraftig retning. Vi er glade for at mange oppfatter ØS Varme som lenger fremme enn konkurrentene på dette området. Disse retningsendringene gir oss en fordel ovenfor konkurrenter.

– Dette med miljøriktige valg er noe av det vi kommer til å promotere på vår stand på Eliaden til våren. Vi leverer det sluttkunden vil ha. Vi gleder oss!

Om ØS Varme
ØS Varme er en av Norges ledende leverandører av varmekabler, og tilbehør for disse. Vi kan levere et komplett produktspekter for gulvvarme, frostsikring, snøsmelting, fartøy og betongherding.

ØS Varme ble etablert i 2018, hvor vi overtok varmesegmentet til Øglænd System. Dette som en følge av at Øglænd System ønsket å satse på sine egne produkter. Selskapet har forretningsadresse i Sandnes, og hovedlager på Kjeller nord for Oslo. Våre selgere har kontorer i Drammen, Sandnes, Bergen, Trondheim og i Oslo.
ØS Varme har 11 ansatte, hvorav 6 er Distriktssjefer som dekker hele landet. Vi har meget lang erfaring med varmekabelmarkedet i Norge.
Våre kunder er elektroinstallatører i hele landet. Vi benytter elektrogrossistene som distribusjons- og samarbeidspartnere, og har avtaler med alle de store grossistene.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.