Nedfrosset ladekabel fra Defa

Nedfrosset ladekabel fra Defa

Product- og Project Manager Vegard Vethe fra Defa fikk god oppmerksomhet på Eliaden for ladekabelen inne i isblokka. Foto: Elektro24-7

Ladekablene i serien eConnect fra Defa er laget for å holde seg smidig selv i ekstreme forhold. Og Norge er et kaldt land. Hva er vel da bedre enn å fryse den inn i en isblokk for å demonstrere at det er hold i ordene, sier Product- og Project Manager Vegard Vethe.

– Mens andre ladekabler blir stive og uhåndterlige på vinteren, forblir eConnect smidig og fleksibel selv i ekstrem kulde. Solide terminaler og en smart plugghette hindrer påvirkning fra fukt og skitt, fortalte han gladelig på sin stand under Eliaden.

Serien er resultatet av 60 års erfaring med å koble biler til strømnettet og kan brukes med alle ladbare kjøretøy med Type 2-inntak. Ladekablene har blitt ekstensivt testet i selskapets kuldekammer i Norge, og kommer bedre ut enn konkurrentene sine kabler, opplyser han – og kan slå fast at den nedfrossede ladekabelen skapte stor nysgjerrighet under Eliaden 2022.

Kilde: Elektro 247.no

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.