Nelfo er verdt sitt besøk i gull

Nelfo er verdt sitt besøk i gull

Team-Nelfo på Eliaden 2022. Foto: Sørlie Media

– Under Eliaden har vi hele 14 arrangementer hver dag hvor vi har noen på åpen og noen på lukket scene. Ellers på standen så har vi spennende aktiviteter.

Med muligheter for bruk av VR-briller, se demo av nye Elflix (den nye opplæringsplattformen) og med foredrag med ulike fagtemaer for å nevne noe stiller Eliaden-eier Nelfo sterkt opp på sin egen messe med stor stand øverst i hall E.

Nelfo er en landsforening i NHO og organiserer elektro-, ekom- og heisbedriftene i tillegg til systemintegratorene. Nelfo ble etablert allerede i 1913. Nelfo er en tydelig og offensiv arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon i Norge. Men, man trenger ikke være medlem for å få en god samtale med en av Nelfos mange medarbeidere under Eliaden.

Team Eliaden har tatt en tur innom Nelfo og snakket med deres markedssjef Gjermund Hovde:

Hva er det dere tilbyr messedeltakerne når de kommer til deres stand?

– Vi tilbyr en hyggelig samtale og vi forteller om det vi har å by på, som er et ekstremt bredt utvalg. Vi er jo en arbeidsgiverorganisasjon i NHO og jobber jo hver dag for at medlemmene våre skal ha det så godt som mulig, forteller han.

I tillegg til stand arrangerer Nelfo ulike foredrag

– Under Eliaden har vi hele 14 arrangementer hver dag hvor vi har noen på åpen og noen på lukket scene. Ellers på standen så har vi spennende aktiviteter. Kanskje den kuleste nyheten vi har i år er at vi har lansert opplæringsplattformen Elflix som er en digital kursportal der man kan abonnere på tilgang, forteller han.

Velkommen til oss

– Vi har gledet oss lenge til messe i Nelfo og ønsker alle velkommen til oss på stand, både medlemmer og ikke medlemmer, avslutter han.

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.