Nominer din kandidat til Elektrobransjens Mangfoldspris og Elektrokvinnen 2023!

Nominer din kandidat til Elektrobransjens Mangfoldspris og Elektrokvinnen 2023!

Flere og flere elektroselskaper har satt seg mål om å øke mangfoldet i egne rekker for å bidra til utviklingen av både det enkelte selskap, bransjen og samfunnet. En av Eliadens eiere – Elektroforeningen, EFO ønsker i år å fortsette å både løfte frem Norges elektrokvinner og elektroselskaper som jobber målrettet med mangfold. Skal Norge bli verdens første helelektriske samfunn er vi avhengig av å få nye perspektiver for å bevege oss i riktig retning, og bransjen har et stort potensial.

– Vi kårer Elektrokvinnen 2023 og Elektrobransjens Mangfoldspris for å rette søkelys på mangfold, kjønnsbalanse og likestilling i bransjen. Det er viktig for oss å løfte frem heltene og forbildene i bransjen. Endring må forankres i toppledelsen, slik at vi kan få en mer moderne bransjekultur, sier Frank Jaegtnes, Administrerende Direktør i Elektroforeningen EFO.

Kåringen av Elektrokvinnen 2023 og utdelingen av Elektrobransjens Mangfoldspris vil foregå under Arendalsuka, og nominasjonen vil være åpen fra og med 2. mai. Nominasjonen stenges 19. juni.

– Arendalsuka i august er stedet der bransjen har en unik mulighet til å vise seg frem. Det er her vi skal vise muskler, og demonstrere hvor attraktiv, bærekraftig og fremtidsrettet elektrobransjen er. Det er her vi har mulighet til å hylle de gode heltene og forbildene våre.

Vi ønsker å engasjere hele bransjen vår og ber derfor våre medlemmer og samarbeidspartnere om å nominere til både Elektrokvinnen 2023 og Elektrobransjens Mangfoldspris.

Elektrokvinnen 2023

Elektrokvinnen 2023 er en rollemodell innenfor bransjen. Hun bidrar til å sette mangfold på agendaen både innenfor eget selskap men også innenfor bransjen. Hun er fremtidsrettet, modig, kunnskapsrik og utholdende. Hun er en vi kan se opp til.

Kriterier for nominasjon:

Elektrobransjens Mangfoldspris

Elektrobransens Mangfoldspris 2023 har som mål å øke mangfoldet innen eget selskap som en sentral del av strategien. Lederne i selskapet er gode rollemodeller for god mangfoldsledelse og selskapet har tydelige og målbare aktiviteter for å drive økt mangfold. Selskapet inspirerer også andre ved å snakke med utestemme om mangfold.

Juryen består av Frank Jaegtnes(adm.dir. EFO), Loveleen Rihel Brenna (grunnlegger og daglig leder, Seema), Ove Guttormsen (adm.dir Nelfo), Ida Thorendahl (daglig leder, Lyskultur) og Karoline Nystrøm (Chair Advisory Board on Diversity, EFO)

Har du spørsmål om kåringene? Ta kontakt med EFOs kommunikasjonsrådgiver, Thea Müller Andersen på e-post thea@efo.no

Vi gleder oss til å lese nominasjonene deres!

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.