Rekordtidlig påmelding til Eliaden 2024

Rekordtidlig påmelding til Eliaden 2024

Foto: John Petter Reinertsen

Etter at vi inviterte årets utstillere på Eliaden til å re-bestille samme stand for 2024 har 8000 av 12000 kvm blitt, vi kan vel si, «revet bort». Vi tar det som et tegn på at utstillerne hadde godt utbytte av sin deltagelse på årets Eliade og at forventningene til 2024 er store, forteller utstiller ansvarlig Svein Hjelmås i Eliaden.

 Eliaden er en av Norges aller største fagmesser med 20.000 profesjonelle besøkende og 300 utstillere. Vi vet at 15% av de besøkende på Eliaden er daglig ledere og at 40% definerer seg som mellomledere med beslutningsansvar. Besøkstallene viser at ca 60% av de besøkende kommer fra El-installsjon, men faktisk er nesten 20% fra industrien og ca 10% fra energi inkludert fornybarområdet.

Overskudd tilbake til bransjen

I motsetning til de fleste messer i Norge er ikke Eliaden et rent kommersielt selskap. Organisasjonene Energi Norge, Norsk Industri, NFEA, RIF, EFO og Nelfo driver Eliaden gjennom Stiftelsen Elektroforum. Det betales ikke utbytte og alt overskudd føres tilbake til bransjen i form av satsing på rekruttering og næringspolitikk. Mens andre messer har økt sine priser besluttet styret i Elektroforum å redusere standleien med hele 35%. Disse prisene blir nå videreført til Eliaden 2024 med samme kronebeløp.

Omdisponering av hallene

Nytt for Eliaden 2024 blir omdisponering av hallene på NOVA Spektrum som har bygget en helt nye møterom, lounge og spisesteder ved inngang vest. Eliaden flytter dermed til A-B-C-D og tar i bruk både inngang øst og vest:

  • Hall D vil som tidligere være forbeholdt grossistene og deres hovedleverandører.
  • Hall C vil nå bli Eliadens «midtpunkt» fortsatt med tema automatisering, elektronikk, sikkerhet, telecom, verktøy & arbedstøy.
  • Hall B vil være forbeholdt direkteleverandører og andre som tidligere hadde stand i E-hallen.
  • Hall A vil være den nye avdelingen for møter og konferanser.

Med disse endringene legger vi til rette for ennå flere konferanser, kurs og møter under Eliaden. Våre prognoser tyder på at Eliaden 2024 kan bli den største gjennom tidene, og kanskje også bli Skandinavias største messe for vårt fagområde, avslutter Hjelmås.

Ønsker du å bestille stand – ta kontakt med: svein@eliaden.no – mobil: 47 97 00 870

Eliaden hallkart – solgte stands per desember 2022

Terningkast fem til nye Lillestrøm Lobby

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.